Narnia Pizza & Burger

Viborgvej 26, 8000 Aarhus C 86 94 94 98

Narnia Pizza & Burger ligger på Viborgvej meget tæt på krydset på Handelshøjskolen eller BSS, som den jo hedder i dag. Lokalerne har gennem tiderne huset lidt forskelligt. Senest var det Mr. Sandwich, som huserede i lokalerne. Nu laves der pizza, pitabrød, burgere og kebab i lokalerne. Men der er også få tyrkiske retter på menukortet. Lokalerne er lyse, og man sidder med udsigt ud til Viborgvej. Når vejret er godt, så er der også udeservering. 

 

Maden hos Narnia Pizza & Burger

Det er fastfood i ordets bedste forstand. Pizzaerne er med en pæn tykkelse bund, og der er mange at vælge mellem. Ellers er der varme sandwich med bl.a. falafel, skinke og ost eller kylling. Pitabrød er der også her. Det er de gængse med kebab, hakkebøf, kylling, lam, flanksteak eller tun. 

 

Burgere er der også. Det, som bør nævnes, er, at man ikke kan få sin bøf stegt rosa. Det er bøffen for tynd til. Men hvis man nævner, at man ikke er til gennemstegte bøffer, så kan personalet lave bøffen, så den er en lille smule saftig indeni. Men ikke rosa på nogen måde. 

 

Rullerne og pitaerne skiller sig ikke meget ud fra dem, man ellers ser i byen. Dog er her agurk i, hvis man ellers ønsker det. Kødet er fra spyddet, som i øvrigt er hjemmelavet. Men der er også kylling, dog ikke fra spyd, og falafler at vælge mellem. 

 

Narnia Pizza & Burger er ret gode til takeaway og er at finde på alle de portaler, som drives af de store internationale udbringningstjenester. 

 

Prisniveau

Det er ikke dyrt. Man får meget mad for pengene, da det meste mætter godt. En rullekebab koster 50 kr., mens en sandwich med kylling koster 45 kr.. En pide (tyrkisk pizza) koster 35 kr., og tre koster 100 kr.. En cheeseburger med 100 gram oksekød koster 39 kr..

Søger du en pizza i Guldsmedgade:

Atmosfære

Der er siddepladser inden døre. Ikke mange, men på en god dag kan der sidde 12 personer at spise. Udenfor er der flere siddepladser, men her må man påregne lidt larm fra Viborgvej, da man jo sidder lige ud til den. Men hvis solen er fremme, så sidder man til gengæld i solsiden.

Det er let at komme til Narnia Pizza & Burger, og der er masser af parkeringspladser lige på den anden side af Viborgvej og om hjørnet på den næste vej. 

 

LÆS OGSÅ:

Ekolu i Vesterbrogade

Søger du en café i Århus, så tag et kig på vores opdaterede guide til caféer her

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04