Popina

Frederiksgade 25B , 8000 Aarhus 35 11 11 80

Popina er en takeaway på Frederiksgade, der udadtil slår sig op på det græske. Udenfor står skilte med gyros, og det er da også en del af udvalget. Hos Popina kommer der mange forbi, når aftenen falder på, og øllene går ind. Her kommer alle typer mennesker. Fællesnævneren er mad, som ikke koster alverden, og som er meget mainstream.

 

Maden hos Popina

På menuen er pizzaslice, gyros, burger, kebabmix, pita og ruller. Burgerne er her ikke noget kunststykke. Hjemmelavet er de helt sikkert ikke. Både bollerne, oksekødet og den friterede kylling kommer færdiglavet fra madindustrien. Indholdet i burgerne er iceberg, tomater, rødløg, færdiglavet dressing plus kødet. Dressingen er den velkendte burgerdressing, som fås i hobetal.

 

Gyros, ruller og pizzaslice

De græske gyros er meget klassiske med svinekød, pommes frites, løg, tomat og tzatziki.  Der er flere varianter af pizzaslice, og de ligger klar i disken lige til at tage med. Den kan også få en opvarmning, hvis det ønskes. Rullerne  og pitaerne er med kylling, kebab og falafel og i hjemmelavet brød. Ellers er de med, hvad du ønsker af grønt samt dressing. 

Er det glutenfri mad du søger, så tjek guiden her:

 

Drikkevarer

I kølemontren under disken tager du, hvad du ønsker at drikke. Der er Tuborg Classic og Tuborg i dåser samt Royal classic på flaske. Derudover er der der dåsesodavand som Pepsi og Faxe Kondi. 

 

Atmosfæren

De har gjort noget for, at man føler sig godt tilpas. Her er grønne planter og i højtalerne spilles græsk musik. Væggene er tapetseret med mursten, og der er 12 siddepladser med sofaer, der ryg mod ryg støder op mod hinanden. Udenfor de store vinduer er der gang i den. Stemningen er meget nede på jorden, hvilket også gælder betjeningen. 

 

Prisniveau

Maden er ikke hjemmelavet, og dermed holdes prisen nede. Pizzaslice koster 35 kr., pita står til 49 kr., ruller 50 kr., gyros 59 kr. og burgerne koster 55 kr.. Opgraderer du til en menu betaler du 20 kr. ekstra for fritter og en drik.

 

LÆS OGSÅ:

Se hvem der gør i det nordiske køkken i Aarhus

Frenchies på Godsbanen

 

Senest opdateret: 01/05/2023 09:05