South Indian

Nørre Allé 51, 8000 Aarhus C +45 81 47 04 70

South Indian er et af de mange spisesteder beliggende på Nørre Allé. Indisk mad er der dog ikke meget af i området, så her skiller The South Indian sig ud. Takeaway, spise i restauranten, catering eller at booke restauranten til privat fest er alle muligheder.

 

Maden

Kokkene er hentet til landet fra Sydindien, så maden bliver så autentisk som muligt. Krydderier til karryretterne er gået i arv gennem generationer, og genskabt i Danmark. Hos The South India er det Chettinad køkkenet, der er fremtrædende. Det kan være streetfood som Dosa eller større hovedretter.

 

Frokost 

Der er et spinkelt menukort til frokost. Dagens karryret, sydindiske pandekager af linser og ris, lam med karaikudi krydderier eller biryani der er en traditionel sydindisk ret med ris.

 

Aftenmenuer

Menukortet er stort. Der skal bruges lidt tid på at finde den eller de rette serveringer. Her er forretter som papadum og samosa eller et udvalg af  dosa eller uthappam, som er papirtynde, eller tykke sprøde, glutenfrie sydindiske pandekager af linser og ris. Derudover er der et stort udvalg af hovedretter med ris samt enten lam, kylling, vegetariske eller skaldyr. 

 

Vin og drikke 

Udvalget her er ikke det største. Der er 5-6 forskellige rød-og hvidvine samt rosé at vælge mellem. Øl er der to af nemlig Indian Premium Lager Kingfisher eller den økologiske Svaneke Classic. Der er også drinks, læskedrikke samt kaffe og chai. 

 

Atmosfæren hos South Indian

Der er en hyggelig stemning med dæmpet belysning hos The South Indian. Ved den ene væg er opstillet en lang sofa, hvor de fleste borde står. Her sidder man tæt, men du kan også vælge et af de få borde, der står væk fra sofaen, hvor der er mere plads omkring. Bordene er med levende lys, og i restauranten er grønne planter og store billeder. Betjeningen er nede på jorden og venlige. Menukortet er med mange indiske retter, der ikke er i danskernes ordforråd. Men betjeningen er gode til at vejlede og hjælpe, så du får, hvad du ønsker. 

 

Prisniveau

Hos The South Indian får du hjemmelavet sydindisk mad lavet fra bunden til fair priser. Forretterne koster fra 37 til 89 kr.. Dosa og uthappam koster mellem 99 og 139 kr., mens hovedretterne koster mellem 139 til 189 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Guiden til selskaber og selskabslokaler i Aarhus

Royal Indian Zaika

Se hvilke spistesteder i Aarhus som har online booking

Senest opdateret: 16/03/2024 03:03