Guide til selskaber: Her finder du selskabslokaler i Aarhus og omegn

 

Når en af livets store eller små begivenheder skal fejres, har lokation og lokale en stor betydning. Hvad end begivenheden er en barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, jubilæum, nytårsfest eller rund fødselsdag, så skal rammerne være i orden. Flotte festlokaler er med til at sætte rammerne for en god fest og skabe minder for livet. 

 

Mad og drikke

Selskabslokaler i Aarhus er enten med eller uden forplejning. Nogle selskabslokaler har tilknyttet personale, og der er sørget for alt lige fra pynt til mad og drikke, mens andre er rå lokaler, hvor du selv står for borddækning, servering, og hvad der skal til at vådt og tørt. Hvis det er restauranter, kroer, caféer og hoteller får du typisk en full-serviceoplevelse, inkluderende menu og drikkevarer, service og alt det praktiske. 

 

Unikke selskabslokaler i Aarhus

Lokaler midt i det levende byliv fyldt med spændende restauranter, barer og natklubber, hvor gæsterne let kan ankomme med offentlig transport, er nogle af fordelene ved selskabslokaler i Aarhus C. Nogle af de smukkeste og mest unikke selskabslokaler i Aarhus, der kan medvirke til at gøre din næste store fejring uforglemmelig, er blandt andet:

 

Café Hack, hvor gæsterne går op ad den røde løber til det smukke Aarhus Teater, som sætter scenen for din fest i eventyrlige omgivelser. Atrium, der har en unik beliggenhed på Hotel Royal. De arrangerer fester til selskaber fra 12-100 personer inklusiv overnatning. Hos Centralværkstedet og Smedien tæt ved Aarhus Hovedbanegård favner de originale bygninger med søjler, stuk og rå fliser fra tidernes morgen de store fester. Malt, der er beliggende i det gamle fredede Ceres Bryggeri fra 1856, er et stykke moderne industrihistorie og omfatter både restaurant, ølbar, lounge og festlokaler. Spiselauget på Godsbanen har også en del at byde på. Her er masser af plads og et spændende miljø og arkitektur. De fleste af Aarhus’ har også selvskabslokaler.

 

Naturen lige til døren

Sjette Frederiks Kro ligger under 3 km fra Aarhus C. Den smukke gamle kro fra 1825 er en perle midt i idylliske Riis Skov med udsigt over Aarhus Bugt. Restaurant Tangkroen er beliggende helt tæt på naturen, hvor bugten møder byen lige ud til Tangkrogen. Her er nærværende værtskab, gennemført stemning og dejlig mad. Restaurant Havnær har selskabslokaler i maritime rammer med frit udsyn ud over bugten på Aarhus Ø. 

 

Fest med plads omkring

De hyggelige kroer er beliggende uden for byen. Her får du det historiske vingesus ind under huden og en ro samt skøn natur lige uden for døren. Her er der ofte gratis parkering foran hoveddøren, overnatningsmuligheder og store udendørsarealer, samtidig med at prisniveauet generelt er lavere end i byerne. 

 

Hos Norsminde Kro har de flotte, lyse selskabslokaler, menuer efter jeres ønske og vine i topklasse. Hotel Årslev Kro byder på hyggelige selskabslokaler til både større og mindre selskaber. På Malling Kro har de 5 forskellige selskabslokaler, masser af hjertevarme og et godt værtskab. Letbanen kører lige til døren. I Mårslet finder du Restaurant Mejeriet, der ligger i de smukkeste omgivelser ved ridesportscentret Vilhelmsborg. De råder over fem alsidige selskabslokaler, har klassisk værtskab, nærhed og smilende personale. 

 

Hvad koster det?

Prisen på selskabslokaler varierer meget i forhold til placering, varighed af arrangementet, og om det er med eller uden forplejning. Den billigste løsning er at leje et lokale uden forplejning. Her kan du selv stå for mad, drikke og betjening eller bestille catering udefra. Uanset hvor du holder dit selskab, imødekommer personalet dine behov og ønsker. Lige fra mad og drikke, pynt, servering til livemusik og DJ. Så er det bare bordplanen, der fuldstændig er op til dig.

 

Senest opdateret: 29/10/2023 01:10