Byens Pita i Nørregade

Nørregade 44, 8000 Aarhus C 50 31 02 40

Byens Pita har to afdelinger i Aarhus. En i Vesterbrogade og denne her i Nørregade. Her laver de store, hjemmelavede pitaer, som er fyldt til randen. Nogle gange bliver det lidt for meget, men man får meget mad for pengene her. Du kan spise dem i pitabaren eller tage dem med.  

 

Maden

Maden er hjemmelavet ligesom marinaden, som er det mest unikke hos Byens Pita og er baseret på en eller anden hemmelig familieopskrift. Så du kan altid være sikker på den sammen smag hver gang, du nyder vælger en af pitaerne. Brødet er bagt med chiafrø, ristet malt og fuldkornsmel.

 

Der er seks forskellige slags pitaer hos Byens Pita. Al kødet er grillet og valgmulighederne er lammeculotte, okseflanksteak, kylling og bøf. Derudover er der friteret hjemmelavede falafel eller friteret halloumi. Dertil vælger du i den store køledisk, hvad du ønsker af smørelse, salat og grønt samt dressing. Af bundsmørelse har de hummus, tzatziki og haydari. De hjemmelavede dressinger er urte, hvidløg, paprika, chiliolie eller hvidløgsolie. Af grønt vælger du mindst fire slags og max otte.

 

Lidt ekstra

Menuerne kommer med fritter eller kartofler, chili- eller hvidløgsmayo samt en sodavand af eget valg. Skal der mere til, kan der købes ekstra kød eller halloumi.

Guiden til barerne i Aarhus

Salater og ekstra tilbehør

Indholdet er det samme som i pitaerne, og der serveres brød til. Skal menuen være større, kan du købe tilbehør som fritter, syv stk. falafelsnacks serveret med hvidløgsaioli og chiliaioli samt brød. 

 

Drikkevarer

Den står på de typiske sodavand hos Byens Pita. Faxe Kondi, Coca Cola, Zero, Fanta og Pepsi Max er udvalget. 

 

Stemningen hos Byens Pita 

Køledisken står flot med friskhakkede grønt og hjemmelavede syltede rødløg og salater. Man bestiller ved disken og afrydningen er høflig selvbetjening. Du kan tage plads i den lille pitarbar og spise maden der eller tage den to go. Betjeningen har stor erfaring med pitaerne og kender til god dosering og vejleder kunderne med et smil. 

 

Prisniveau

Pitamenuerne med fritter og sodavand koster 105 kr. for de billigste med falafel eller halloumi og op til 115 kr. for de dyreste med kød. Salaterne står til mellem 80 og 90 kr.. Det er hjemmelavet mad med god smag og er ikke dyrt. 

 

LÆS OGSÅ:

Tjek pita guiden til Århus her

Sun Shine Sandwich Bar i Nørregade

Senest opdateret: 17/12/2022 12:12