Latino Bar

Klostergade 2, 8000 Aarhus C +45 93 93 48 75

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

juli åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
1.
2.
3.
4.

 

I Latinerkvarteret, nærmere betegnet på hjørnet af Klostergade og Studsgade, ligger Latino Bar. Baren er ejet af Søren Andreasen. Her får man et lille bid af Spanien, ligesom det ses i Bar Habla i Jægergårdsgade, som er søsterrestauranten.Det er i de lokaler, der tidligere husede Restaurant Latin. Det er både en bar og et spisested. Du kan droppe ind og drikke en enkelt øl eller glas vin eller sætte dig ved bordet og spise med efterfølgende drinks. Latino Bar har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 16. Køkkenet åbner kl. 17 og har åbent efter kl. 22.

 

Maden hos Latino Bar

Menukortet er enkelt og består af små spanske tapasretter, der svarer til en forrets størrelse. Hos Latino Bar anbefaler de tre til fire retter pr. person.

 

Af fiskeretter er der bl.a. prawns in panko, chilimayo, salad eller octopus, paprika. Kødretter kan fx være Iberico 24 mth., bresaola di Valtellina eller bikini toast, truffle mayo, ham and cheese.  Vælger du Blandet landhandel, får du et fad med fem forskellige skinker, som alle er skåret på pålægsmaskine. Vegetarer har også muligheder i at finde vegetariske retter. Her er fx fried cauliflower, almonds, capers eller creamy beetroot, burrata og almonds.

 

Drikkevarer

Hos Latino Bar har de diverse vine, sangria i kander og Moritz-øl i glassene. En spansk bar bør servere sherry, og det klarer de også på Latino Bar, hvor de har et stort udvalg af den spanske hedvin. Du kan også snuppe en drink med sherry som Sherry S’presso eller Sherrypolitan. Der er også gin og tonic, og en kop kaffe kan de også klare.

 

Atmosfæren

Den spanske stemning rammer, så snart du træder ind af døren. Her er ingen fine fornemmelser, og man føler sig velkommen. Man sidder tæt ved små kakkelborde og kommer hinanden ved. Det gør, at man gerne falder i snak med nabobordet, og så kan der altid lige skubbes et bord mere ind. Man kan også tage plads i baren ved det åbne køkken. Når vejret er godt, kan gæsterne tage plads ved de små borde, der er opstillet ud mod Klostergade. 

 

Prisniveau 

Holdningen hos Latino Bar er, at det ikke skal være for dyrt at drikke og spise ude. Derfor sparer de på personalet, og bestillingen sker i baren. Det siger de i hvert fald selv. Men priserne er ikke lave her. Fiskeserveringerne går fra 65 og opefter, mens kødserveringerne går fra 65 kr. og op. Du skal forvente fire til fem serveringer for at blive mæt. Deres “Blandet landhandel” med fem mindre serveringer koster 315 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Restaurant MöR

Tanken i Latinerkvarteret

 

Senest opdateret: 13/03/2024 11:03