
Husker du Crown Kebab i Hasle?
Crown Kebab lå på Viborgvej i Hasle. Et stenkast fra Hasle Torv. Det var en takeaway-joint, vi havde med at gøre. Pladsen var trang, og det var den gamle pølsevogn, som husede Crown Kebab. Lige før Crown Kebab overtog boden, holdt Burger Town til her. Selvom pladsen var trang i den gamle pølsevogn i Hasle, var det et forsøg værd at prøve noget nyt. Området beboer var ikke meget for danske pølser og hotdogs, så noget nyt skulle ske.
Crown Kebab lukkede først i 2025.
Maden
Det var kebab og pita, det handlede mest om her. Der var dog franske hotdogs med kyllingepølser og pomfritter. Der var pitabrød og durumkebab at vælge imellem. Ikke hjemmelavet og nybagt og smagsmæssigt ikke den store oplevelse.
Kødet var ikke hjemmelavet, men kom frosset fra en større kebabfabrik i København, fortalte ejeren os. Kødet blev lavet på roterende spyd, og ikke på en pande. Det gjorde, at det smagte mere af grill end ved pandestegning, fortalte han. Dressingen var som det eneste hjemmelavet og smagte ganske fint. Deres chilisauce løftede det hele et godt stykke op på den samlede smag-skala.
Der var også franske hotdog, men desværre var det med kyllingepølser. De var altid tørre og smagte ikke særligt godt. Men det var forsøget værd.
Priserne var lave, og konceptet var ikke, at maden skulle være hjemmelavet, hvilket jo gav højere priser. Falaflerne var heller ikke hjemmelavede, men smagte fint til prisen og var fint sprøde og med knap så mange krydderurter i.
Prisniveau
Det var lavt, meget lavt. Beliggenheden og huslejen gjorde sikkert, man kunne holde priserne nede. En pita med kebab kostede 40 kr., hvilket måtte siges at være lavt.
En durum kebab kostede 50 kr.. Det samme gjorde en durum med falafel. Kebabmix med pomfritter kostede også 50 kr.. En fransk hotdog med kyllingepølse kostede 30 kr.. Pomfritter alene løb op i 25 kr..
Atmosfæren hos Crown Kebab
Her var intimt og hyggeligt selvom lokalet var meget smårt. Ejeren var der altid og var god til at tale med kunderne. Han var ærlig om maden, og prøvede ikke at prale af, at alt var hjemmelavet, for det var det ikke. Der var vel to siddepladser indenfor, og en 8-10 stykker udenfor, hvis vejret var godt. Der var pænt og rent i boden, men desværre var der ikek mange kunder.
Udbringning af mad
Crown Kebab havde en aftale med en eller flere af de store udbringningstjenester. Det havde de været nødt til, da de stort set var ren takeaway. Det bør også nævnes, at der var en del gratis parkeringspladser lige uden for Crown Kebab, så det var mere end almindelig let at hente sin takeaway her.