Brunch i Aarhus: Se, hvor man kan få brunch i smilets by

 

Brunch i Aarhus er en jungle, hvor det er svært at finde eller bevare overblikket. Vi har samlet de brunch-steder eller restauranter og caféer, som med sikkerhed laver brunch i Aarhus Kommune. 

 

Er du på udkig efter den bedste, største, mindste, dyreste eller billigste brunch i Århus? Vi har de mest cool, rå, billige, bedste, fine, pæne, dem med udeservering og de mest nytænkende brunchsteder med i guiden her. Men også de caféer og restauranter som laver den helt store buffet med mad, cava, kaffe og drikke ad libitum.

 

Et bredt spektrum af brunch i Aarhus

Udbuddet af brunch i Århus er stort, men efterhånden også bredt. Den traditionelle og kedelige tallerken med de samme to oste, en lidt tør pølse, et stykke skinke, et æg og noget sødt ses ikke så ofte mere. Heldigvis, er der sikkert mange, der vil sige. 

 

Brunchen har virkeligt fået fat i aarhusianerne, og udbuddet af brunch er større end nogensinde før. Her er alt fra veganer brunch over til en fuldfed omgang amerikansk brunch. Men også overdådige brunch buffeter med de bedste råvarer. Tendensen er, at flere og flere vil skille sig ud og tage brunch mere alvorlig. Det gør, at flere restauranter og caféer laver hjemmelavet brunch på et højt niveau.

 

Brunch er ikke nødvendigvis en billig oplevelse

Kvaliteten svinger meget på den brunch, som udbydes og serveres i Århus. Om det er hjemmelavet brunch eller færdigvarer, som serveres, er afgørende for prisen. Spændet i prisen for en brunch i Århus går fra små 80 kr. op til 395 kr., dog er bobler og andre drikkevarer med i sidstnævnte. 

 

Om det er bedste brunch i Århus, eller bare en lille traditionel tallerken er underordnet, vi har dem alle med i Brunch Aarhus guiden nedenunder:

Brunch er jo engelsk og betyder formiddagsmåltid, som er en kombination af morgenmad og frokost på dansk. Et lidt fluffy begreb som kan dække over stort set alt, som man spiser mellem tidlig morgen og til klokken er godt frokost – og nogle gange hen på eftermiddagen. De fleste har en forestilling om, hvad brunch kan være, men der er et hav af spisesteder, som gør sig umage med at udfordre begrebet med nytænkende og lækker brunch i Aarhus. 

 

Hold øje med klokken, eller bestil bord

På en stor del af de spisesteder, som laver brunch, er der en tidsbegrænsning. Der er måske to eller tre seatings, og her skal man være rimelig præcis på tidspunktet. Hvis man kommer mere end 10 minutter for sent, går bordet videre til den næste i køen. En stor del at spisestederne har ikke flere seatings, og her booker man bare bord normalt, eller kommer ind fra gaden. 

Senest opdateret: 02/01/2023 10:01