Rosévin i glas

Gør de mest spændende vinkup 

 

Dette indhold er sponsoreret.

 

Forestil dig at du på samme tid sparer en hel del penge plus får en lang række forskellige interessante vine. Det får du, når du køber en smagekasse vin, som fås i alle mulige udgaver. Det kan eksempelvis være en kasse, der samler forskellige røde og hvide vine fra samme blændende producent, så du får lejlighed til at smage, hvad lige dét sted formår. Det kunne også være en kasse, hvor du får vine på samme drue men fra mange forskellige producenter. Her får du den spændende oplevelse af, hvor forskellig en drue som eksempelvis Chardonnay kan tage sig ud, alt efter hvor i verden den er dyrket og af hvem … plus hvordan vinen er blevet modnet.

 Restauranter og andre spisesteder på Aarhus Ø

Synes vennerne det samme som dig?

En smagekasse kan også være en glimrende lejlighed til at samle nogle vinglade venner og have en fantastisk aften. For selvom smag og behag ikke kan diskuteres, kan vinen helt af sig selv give anledning til en masse sjov snak om, hvordan den enkelte opfatter vin, hvad man ville drikke den til … og hvilken vin fra kassen, der er den enkeltes favorit. For med vin er det aldrig målet at nå til enighed. Her handler det om at være tro mod din egen smag. Ellers snyder du bare dig selv. Og hvem gider det?

 

Masser af smagekasser hos FineWines

Et af de absolut bedste steder at finde smagekasser med glimrende vin, er på fineswines.dk. Stedet har gennem flere år været kendt af restauranter, vinsamlere og vinelskere for at have landets bredeste udvalg af de bedste vine fra hele verden. Men på finewines.dk finder du i den grad også spændende vine, der koster noget helt andet end de mest berømte … og det er netop de vine, som ofte bliver samlet i glimrende smagekasser til en rigtig god pris. Glæd dig til virkelig vellavet vin fra eksempelvis Californien, Frankrig, New Zealand, Spanien, Tyskland og Østrig. Det er alle vine, du aldrig finder på supermarkedets hylder, der med al respekt gør sig mest i masseproducerede meget ens vine i stedet for vine med særpræg skabt via ædelt håndværk. Rigtig god fornøjelse!