World Tour Championship 

Golf og de gyldne øjeblikke i DP World Tour Championship 

 

 

DP World Tour Championship er det største i verden af golf. Golf er ikke en af de største  sportsgrene i Danmark. Alligevel er det en interessant sportsgren som mange følger med i og ikke  mindst spiller på. 

 

Sports betting i Danmark handler for en meget stor del om fodbold, men der er også plads til golf.  Herunder får du indsigt i DP World Tour Championship og golf som sport og et par råd om sports  betting på golf.

 

Sports betting i Danmark 

I Danmark er der mange muligheder for at spille på sport. På betting-sider.net kan du se nogen af de  forskellige sider som tilbyder sports betting. 

 

Sports betting handler herhjemme for en meget stor del om fodbold. Dog kan du spille på stort set  alle de sportsgrene der findes i hele verden, herunder Basketball skud der giver succes i  professionel basketball og alt muligt andet.  

 

Sportsbetting er de seneste år blevet en meget populær form for spil, både herhjemme og i resten af  verden. Derfor er det heller ikke svært at finde steder, hvor man kan udvælge sjove og spændende  odds at spille på.  

 

Sports betting på golf 

Som nævnt er golf ikke en af de helt store sportsgrene herhjemme. Den helt store er og bliver  fodbold. Amerikansk fodbold er ikke kun populært i USA, men alligevel ikke større herhjemme end  eksempelvis golf. Når det så er sagt, så er der rig mulighed for sports betting på golf. Hvis man ikke rigtig synes at de  danske sider er spændende nok i forhold til golf, så findes der også en lang række udenlandske  sports betting sider som man kan tage et kig på.  

 

De fem mindeværdige momenter i DP World Tour Championship 

I golf er der mange gyldne og mindeværdige øjeblikke. At udvælge fem gør slet ikke sportens  historie retfærdighed. Alligevel er der nøjagtigt fem øjeblikke som har stor betydning i sportens  historie.  

 

1976 Dutch Open 

Tilbage i 1976, i Dutch Open var der stor spænding i luften. Spændingen bliv fulgt af tilskuere på  selve pladsen. Der var endnu ikke rigtig mulighed for de store tv transmissioner som vi kender dem  i dag. Golf er en lang affære når det er en turnering, derfor var det sjældent at man kunne følge dem  i tv. Radioen derimod kunne sagtens holde folk opdateret med udviklingen undervejs. Spændingen  blev først udløst i aller sidste sekund, hvor Seve Ballesteros fra Spanien løb med sejren. 

 

1989 Portuguese Open 

I 1989 var det Portuguese Open der kom med den helt store overraskelse. Overraskelsen var at  Colin Montgomerie fra Skotland endte med at vinde.

 

1998 Johnnie Walker Classic

I 1998 hed det Johnnie Walker Classic, som blev afholdt i Thailand. Turneringen blev fulgt i  spænding både på selve pladsen, men også via radioen ude i stuerne. TV var meget mere udbredt og  golf blev også dækket på TV, men det var endnu ikke alle der ejede et TV. Spændingen tog mange  timer, før den blev udløst. Tiger Woods som man sidenhen kom til at høre meget mere fra rendte  med sejren. 

 

2012 DP World Tour Championship 

I nyere tid, i 2012 handlede det hele om DP World Tour Championship. Alle kunne følge med via  tv og enkelte streaming tjenester. Spændingen varede igen lige til det allersidste. Rory Mcilroy fra  Irland snuppede sejren. 

 

2021 Betfred British Masters 

Den seneste af de gyldne øjeblikke var i 2021 under Betfred British Masters. I dag kan alle følge  med direkte på tv eller via en streaming tjeneste, stort set alle mennesker ejer et tv. Engelske  Richard Blad løb efter mange timers golf spil med sejren. 

 

Golf som sportsgren 

At sports betting på golf herhjemme ikke er så populært, hænger helt naturligt sammen med at golf  ikke er en særlig stor sportsgren. 

Golf adskiller sig meget fra stort set alle andre sportsgrene og der har altid hersket fordomme  omkring golf. Nogen mener at det ikke er en sport for dem, fordi de forbinder golf med rigdom.  Andre synes at sporten er fjollet. 

 

Kun for de rige 

I mange år var golf ganske rigtigt en rigmands sport. At spille golf betød at man skulle være i en  golfklub, som kostede mange penge at være medlem af. Desuden var udstyret også meget dyrt. Golf er en sport der tager lang tid, derfor var det også kun rige mennesker der kunne afsætte tid til  at dyrke den. 

I dag er golf ikke en sport der udelukker nogen. Det er heller ikke meget dyrere at være medlem i en  golfklub, end i en fodboldklub. 

 

Mænd med køller 

En anden tilgang til sporten var den at det var en fjollet sport. Mænd med køller blev sporten kaldt.  En rigtig sportsmand var en mand med muskler og styrke. En golfspiller blev anset som lidt af en  tøsedreng med tynde arme, som bare dalrede rundt på en stor græsplæne med huller i. I dag ved de fleste godt at golf ikke er en sportsgren man bliver god til, hvis man ikke tager den lige  så seriøs, som alle andre sportsgrene. 

 

Sports betting på alt muligt andet end sport 

En sjov lille note, man lige kan bemærke sig i forbindelse med sports betting og golf, er at der  faktisk er sports betting, som slet ikke handler om sport. Vild med dans er ikke en sportsgren, det er et program som mange danskere følger i tv. Ikke desto  mindre kan man på de seriøse sports betting sider, finde odds på vild med dans. Man kan ikke kun  finde odds på hvem der mon vinder, men sjove ting som hvilken farve kjole, en helt bestemt  kvindelig deltager, mon har på i finalen og andre sjove ting. Vild med dans er langt fra den eneste ting der ikke handler om sport som man kan spille på. 

 

LÆS OGSÅ:

Lidt om ål – og en god gammel opskrift på stegte ål

Pasta skal have bid – og er den kogt perfekt er den ‘al dente