En flaske lyse bobler

Guide: 3 forskellige byer og 3 gange champagnebrunch

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er nok ikke mange, der vil argumentere imod at en god omgang brunch er en god måde at starte sin lørdag, søndag eller bare en normal hverdag ud på. Det er lækkert. Det er en blanding af alt det gode. Det er lige som det skal være. Men hvis man skruer den lige en tand op og snupper sin brunch med et glas bobler til, får men den famøse champagnebrunch. Den perlende drik sætter prikket over i’et og tager din brunch til et højere niveau, som vil gøre resten af din dag flyvende. I denne artikel bliver du guidet til en champagnebrunch tættest på dig – ligegyldigt om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland, skal du ikke snydes for sådan en oplevelse. 

 

Få alt serveret hos ‘Oluf Bagers Gård’ i Odense

I hjertet af Odense finder du Oluf Bagers Gård, som serverer moderne dansk mad i historiske omgivelser. De har normalt åbent til frokost og aftensmad, men i en begrænset periode kører de et specielt tilbud med champagnebrunch, som man ikke ønsker at gå glip af. Det hele vil blive serveret for dig, så du skal ikke gøre andet end at blive siddende og nyde maden, som både vil bestå af morgenmadsklassikere og mere moderne alternativer. Hvis du finder dig selv i nærheden af Odense, så er det en klar anbefaling af tjekke denne brunch deal ud, hvor du blandt andet kan forvente friskbagte ølandshvedeboller, chiagrød og røræg med ristede marksvampe.

 

Afprøv buffeten hos Cinematekets ‘Sult’ i København

Et sted, der ligger på mange københavneres liste over bedste brunch steder er restauranten Sult, som er at finde inde i Cinemateket. I de smukkeste omgivelser, lige overfor Kongens Have, kan du nyde en brunch buffet med alt hvad hjertet begærer – inklusiv et glas bobler til at skylle maden ned med. Er du et smut forbi Københavns Indre By, så slå vejen forbi Sult, for blandt andet at opleve kanelsnurrer, shakshuka og cæsar salat. 

 

Sammensæt selv hos ‘Bernth & Co’ i Århus

På Guldsmedegade i Århus C finder du Bernth & Co. Hvis vejret er til det, kan du slå dig ned udenfor, ellers kan du finde en plads indendørs, og nyde den hyggelige atmosfære. Det er stedet for dig, der gerne selv vil bestemme, hvordan din brunchtallerken ser ud. Der kan du nemlig selv vælge mellem tre, fem eller syv retter – alt efter hvor stor sulten er. Her kan du blandt andet nyde en croque monsieur, grape med ingefærsirup og frisk mynte eller måske en egg florentine med marineret laks, hollandaise og spinat. Og selvfølgelig kan du toppe det hele med et glas cava, en mimosa eller cava og mondino.

 

LÆS OGSÅ:

Spiseguiden Aarhus’ guide til restauranter i Aarhus

Spaophold med gourmetmad