Et plankebord er egetræ

Indret dit hjem i den Skandinaviske stil

Dette indhold er sponsoreret

 

Skandinavisk design og den Skandinaviske indretningsstil har taget verden med storm de seneste år. Når det gælder indretning og interiør er markedet konstant skiftende, og hvad der er in kan ændre sig hurtigt, men visse stile går aldrig af mode. Én af dem er netop den den minimalistisk og naturlige indretning stil vi kender herhjemme. Hvis du selv vil give dit hjem en Nordisk makeover er der en række ting du kan gøre. Læs videre for at få et par gode råd til hvordan du indretter dit hjem i den Skandinaviske stil. 

 

Find et flot og unikt spisebord

Spisebordet er for mange et samlingssted og et omdrejningspunkt i hjemmet, og derfor er det vigtigt at finde det helt perfekte spisebord. Speciel i Norden, med de lange mørke nætter og kolde dage er det ved spisebordet, hvor venner og familie kan samles over en god middag, et glas vin eller en kop kaffe. Maden og selskabet er selvfølgelig vigtigt, men når det gælder indretningen er det også alfa og omega at have det helt rigtige spisebord. Hos Kabeltromlen kan du finde et stort udvalg af flotte og rustikke plankeborde med forskellige stel der kan give dit hjem det minimaliste, naturlige og rustikke udtryk der kendetegner den Skandinaviske stil.

 

Bring naturen indenfor 

Et andet kendetegn ved den Skandinaviske stil er brugen af naturen i hjemmet gennem naturlige materialer og farver. Det kommer til udtryk, for eksempel, i brugen af træsorter som eg, teak og bøg i møbler og hylder, hvilket giver et mere naturligt udtryk end materialer som plast og glas. Dertil kommer så tekstiler som bomuld i farver der komplimenterer træsorterne. En anden måde du kan bringe naturen indenfor er ved at fylde dit hjem med planter og blomster. Stueplanter med store mørkegrønne blade giver for eksempel både et elegant og naturligt udtryk, og et buket tulipaner eller roser på spisebordet tilføjer hurtigt farve. 

Amerikansk mad i Aarhus

Lyse farver og simpelt design

Til slut er det også vigtigt at huske på at holde indretningen lys og simpel. For at kompensere for de lange, mørke dage er Skandinaverne nødt til at holde hjemmet lyst. Det kan både være med hvidmalede vægge, møbler i lyse farver eller lyst træ, eller med flot belysning, der driver mørket væk. Derudover vil dit hjem også fremstå mere åbent og lyst, hvis du er opmærksom på at holde møbler og nips enkle og stilrene. Du kan for eksempel have kurve, potter og lampeskærme i flet og naturlige materialer, der giver rummet et lyst og naturligt udtryk. 

 

LÆS OGSÅ:

Restauranter der har aftenåbent i Aarhus

Se hvilken madtype du er her: