Kort til budgettet

Læg budgettet til en middagsdate i Aarhus

 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

 

Aarhus bliver som bekendt kaldt Smilets by. Men ens smil kan godt stivne en smule, når man modtager regningen på en aarhusiansk restaurant – upåagtet af prisklassen – hvis man ikke havde tjekket priserne på, hvad man bestilte. Eller man bare ikke havde planlagt hjemmefra, hvor meget man havde tænkt sig at bruge på den middagsdate. Og det vil specielt se pinligt ud, hvis du har inviteret en person ud at spise, hvor du ville betale. Gør dig selv den tjeneste og besøg Sambla her, hvis økonomien kniber. På den måde kan du tage et lån, og få råd til middagen.

 

Hvad regner du med at bruge på middagen?

Det er noget af det meste hyggelige at spise ude, og mens man hygger sig på en restaurant eller café i Aarhus, kan man pludselig få lyst til at bestille mere for at blive og hygge videre. Men mange bække små gør som bekendt en står å. Så hvis du har tænkt dig at invitere en anden person ud på middag, så læg en budgetplan for, hvor meget du vil bruge. Det kan afhjælpe en pinlig situation i sidste ende. Book hjemmefra et bord på det sted, du vil invitere ud på. På den måde ved du både, at der er plads til jer, når I ankommer, og så har du også tjekket priserne hjemmefra. Så ved du, at du har råd til at betale.

 

Valget af spisested

Der er mange steder at spise i Aarhus, og nogle steder vil koste mere end andre. I sidste ende handler det selvfølgelig om, hvad man kan lide at spise. Men der er stor forskel på, om du inviterer på Børnenes Kontor (pølsevogn) eller MASH-restauranten. Priserne vil afspejle sig de forskellige steder. En pølsevogn virker lidt for sølle at invitere en date ud på, mens en finere restaurant måske vil gøre din date utilpas over at skulle agere efter en bestemt etikette. Desuden føler du dig måske slet ikke hjemmevant her, men du ville bare imponere din date.

 

Find den gode mellemvare af spisested

Hvis det er jeres første date, så kan det være smart at finde en date med et prisniveau i et fornuftigt leje. Det kunne for eksempel være et sted som Cross Café. Foruden at priserne er til at have med at gøre, så kan I også lære hinanden bedre at kende. På den måde kan I finde ud af, om I faktisk i længden mere er til en pølsevogn eller en pæn restaurant.

 

LÆS OGSÅ:

Måltidskassen: Vælg den rette service til din hverdag