Her tælles penge

Ingen kvaler når du betaler

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er ikke noget som at drage afsted i den smukke by Århus og nyde godt af de mange gode restauranter, men hvis det er ved at være sidst på måneden, kan det være svært at greje om der helt er råd til den regning der lander på bordet til slut. Er du netop der hvor du gerne vil kunne svinge dankortet på terminalen, uden usikkerhed om hvorvidt betalingen bliver godkendt, så læs med videre her.

 

Undgå ondt i maven når du tager på restaurant

Det er fantastisk at tage ud i det Århusianske byliv og nyde en god middag på en god restaurant, men når man er vant til at besøge flere forskellige restauranter, ved man også at det er meget forskelligt hvad prisen på grisen vil ende op i og det kan være ganske ubehageligt, hvis man skal sidde og have ondt i maven over, om betalingen bliver godkendt.

 

Forestil dig at du har inviteret din date ud at spise, fordi du netop elsker dette så højt. Din date kan selvfølgelig først i slutningen af måneden og du vil ikke tabe ansigt og erkende at det bliver med en usikkerhed for om du kan betale. Du kommer afsted og du kan hurtigt regne dig frem til at din date har kostet lidt mere end hvad du havde råd til. Du kan vælge at sidde og kigge på at din date spiser uden dig – hvilket ville virke mærkeligt. Du kan også hoppe på Mybanker, der hurtigt kan finde et lån til at dække din aften. 

 

Brug sammenligningssider hvis du skal finde et lån

Når man låner online, er der en række ting der er vigtige at have fokus på. Selvfølgelig skal du sikre dig at du først og fremmest opfylder alle de krav der stilles til dig fra de forskellige banker der byder ind med muligheder for dig, men du skal samtidig også passe på at du ikke låner til en så vanvittig rente at du aldrig får luft i budgettet igen til at komme ud og spise på restaurant igen.

 

Sammenligningssider som f.eks. Mybanker gør det let for dig at ansøge om lån og hvis der er tale om mindre lån, kan du faktisk være heldig at blive tilbudt flere forskellige. Du bliver forhåndsgodkendt og får hurtigt en mail om dette. Kort tid efter står pengene på din konto. 

 

Det er selvfølgelig klart smartest at du sørger for at have en back up på kontoen uden at skulle optage et lån der koster dig penge, men din date kan reddes og du kan sige at der ikke er nogle kvaler for du betaler.

 

LÆS OGSÅ:

En verden af spil og gastronomi i Aarhus