Lukket nu
Åben om 19t 34m

Köd ved åen

Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C +45 38 41 6050

Åbningstider

  • Lukket Åbent 17:00 - 21:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
31.
17:00 - 20:00
1.
17:00 - 21:00
2.
17:00 - 21:00
3.
17:00 - 22:00
4.
17:00 - 22:00
5.
17:00 - 22:00
6.
17:00 - 20:00
7.
17:00 - 20:00
8.
17:00 - 21:00
9.
17:00 - 21:00
10.
17:00 - 22:00
11.
17:00 - 22:00
12.
17:00 - 22:00
13.
17:00 - 20:00
14.
17:00 - 20:00
15.
17:00 - 21:00
16.
17:00 - 21:00
17.
17:00 - 22:00
18.
17:00 - 22:00
19.
17:00 - 22:00
20.
17:00 - 20:00
21.
17:00 - 20:00
22.
17:00 - 21:00
23.
17:00 - 21:00
24.
17:00 - 22:00
25.
17:00 - 22:00
26.
17:00 - 22:00
27.
17:00 - 20:00
28.
17:00 - 20:00
29.
17:00 - 21:00
30.
17:00 - 21:00
1.
17:00 - 22:00
2.
17:00 - 22:00
3.
17:00 - 22:00
4.
17:00 - 20:00

 

KöD er navnet på en af de helt gode steakhouse restauranter i Aarhus. KöD ligger ved åen, er en sikker vinder og en utrolig hyggelig oase, som man vender tilbage til igen og igen. Både mad og vin er af god kvalitet, og der er ingen tvivl om, at de ved hvad de laver.

 

Kødet er, som navnet antyder, i centrum og bøfferne steges til perfektion hver gang. Der er desuden flere forskellige udskæringer og kvægtyper at vælge imellem, så du kan få præcis den type du vil have. Derudover kan du vælge imellem alternativer som fisk, kylling og vegetarretter, hvis du ikke er den store kødspiser. Med andre ord er det en moderne steakrestaurant, hvor alle er velkomne. 

 

KöD i Aarhus holder sig nogle fornuftige priser, og er blandt de absolut bedste steak-restauranter i Aarhus. 

 

Maden hos KöD

Steaks og kød er centrum for menuen. Og selvom der også er grønne retter til vegetarerne og fisk til pescetarerne, så er det gode udskæringer med smagfulde sideretter der er omdrejningspunktet. Og der er nok at vælge imellem!

 

Start måltidet med en af de mange fine forretter, eller en lille snackservering. Dernæst hovedretterne, som bygges op omkring de mange forskellige udskæringer. Fælles for dem alle er, at de er tilberedt over flammegrill og krydres med rosmarinsmør og flagesalt. Det bedste kød, der kan opdrives er selvfølgelig at finde på menukortet hos KöD, heriblandt det berømte Wagyu fra Japan. Vil du og selskabet gå all in på lækkert kød og smage kan man vælge den såkaldte ”Explorer menu”, hvor man får lov at smage et udvalg af de bedste kvalitetsudskæringer i huset.

 

 

Til dessert er der også forskelligt at vælge imellem, så der er noget for enhver smag, og hvis man synes det er svært at finde hoved og hale i de mange udskæringer og anbefalinger indenfor kød og kvæg, kan man også vælge faste menuer. På den måde kan du læne dig tilbage og nyde, og lade dem der ved bedst om de svære beslutninger. 

 

Prisniveau

Prisen er helt og aldeles fornuftig hos KöD og det er både muligt at holde budgettet nede eller gå all in på luksus og dyre udskæringer. 

 

I den sammenhæng kan konceptet Sunday Roast passende nævnes. Om søndagen kan man nemlig få roast ad libitum for 295 kr. pr. person. Her er alt det kød, du kan spise, et pænt udvalg af sides og den hjemmelavede, håndrørte bearnaise. Det er et hit, og restauranten er ofte helt fyldt. Maden er genial til søndagsmiddagen eller som en luksus omgang tømmermændsmad.

 

Hvordan er stemningen her?

Betjeningen er ung, frisk og meget kompetent. Der sættes en ære i, at gæsterne skal føle sig hjemme og godt vejledt. Lokalet er hyggeligt og passer til stemningen i en steakhouse, og selvom det ligger ved åen i Aarhus, er det godt gemt, så man ikke sidder til udstilling. Lokalerne er hyggelige og restauranten rummer typer gæster – unge som ældre, kødelskere, connaisseurs, familier og par med smag for god mad. 

Senest opdateret: 03/04/2025 11:04