Mac’s Shawarma & Pita Grill

Sønder Alle 2, 8000 Aarhus C 52 52 44 45

Ebrahim var en af de første, der fik rullen, kebabben eller shawarmaen til Aarhus og gjorde det til en succes. Dengang var det i Ryesgade 5. I dag ligger Ebrahims Mac’s Shawarma & Pita Grill i Sønder Allé blot et stenkast fra Strøget. Her kører han den gode stil videre og har tilføjet pita og pizza til menukortet. 

 

Maden

Kødet er fundamentet hos Ebrahim. Det er flanksteak af fritgående ungt kvæg fra Østrig. Kødet skærer han selv ud, og han marinerer sine spyd hver eneste dag. Ebrahim har en passion for chili, og laver chiliolier og chilisaucer med krydderier, der er i en klasse for sig. De er stærke, men brænder ikke og skal helt sikkert prøves. 

 

Hjemmelavet og frisk

Brødet er hjemmebagt og i den tykkere ende. Til pitaerne bruger han safran, og pizzabundene er med fuldkornsmel. Dressingen er ligeledes hjemmelavet og lavet på yoghurt og to forskellige slags creme fraiche. Salaten er frisk og står fremme i disken, hvorfra du vælger, hvad der skal i din shawarma eller pita. 

 

Et overskueligt udvalg

Menukortet er lille, men der er, hvad der hører sig til. Der kan vælges mellem rulle shawarma og pita med kebab eller falafel. Alle kommer med speciel sauce og hjemmelavet chili samt dit valg af salat, grønt og hjemmelavet haidari eller tzatziki. Som det nyeste på menukortet er pizza.

 

Drikkevarer

Der findes ikke det store udvalg af drikkevarer, men du kan slukke tørsten med diverse sodavand som Coca Cola og Faxe Kondi samt Kildevand.

 

Stemningen

Betjeningen er venlig og smilende. Ejeren snakker med alle, ligesom der spørges ind til, hvad du synes om maden. Mac’s Shawarma & Pita Grill er ikke stor, men der et par siddepladser, hvor du også selv kan pimpe din shawarma eller pita med den hjemmelavede chili. De fleste kommer dog efter takeaway og tager maden med på vejen. 

 

Prisniveau

Her får du mad til billige penge. Om du vælger pita eller shawarma, er prisen 50 kr.. Pizzaerne koster 65 kr.. Det er til at have med at gøre. 

 

 

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04