Ree Park Safari – Julefrokost med Afrika og vilde dyr som kulisse

Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft 86 33 61 50

Ved Ebeltoft ligger Ree Park Safari. Her er nogle helt særlige rammer for afholdelse af jeres julefrokost: Katanga Hill lige midt i løvernes anlæg, Deadwood Saloon, Baraza og Central Station, blot for at nævne nogle af festlokalerne.

 

Selvom det hele måske er lidt anderledes, end man plejer, og omgivelserne er mere eksotiske end til den gennemsnitlige julefrokost, så bliver I ikke snydt for juletræer og julepynt i den helt store stil. 

 

Der er mulighed for at tage en togtur med Amerika Expressen, der kører jer ud på prærien, hvor I kan opleve bison, bjørne og ulve.


I kan også starte aftenen med et kærligt og særligt indspark med foredraget ’Fra Brokkultur til vinderkultur’.

 

Julemenuer

Der er en 3-retters julemenu eller den store, klassiske julebuffet med det hele. Menuen kan ses her: Menuen med tre retter koster 350 kr., mens den store julefrokostbuffet koster 385 kr. Drikkevarer kan selvfølgelig købes enkeltvis, men der er et par gode tilbud. For 300 kr. er der fri øl, vin og vand under frokosten eller middagen. Hvis man ønsker det samme + drinks efter kl. 22.00 og frem til kl. 01.00, så er prisen 550 kr. pr. person.

 

Overnatning

I kan også overnatte i Ree Park Safari, som også er behjælpelig med transport. 

 

Senest opdateret: 16/03/2022 02:03