Sandwichen

Skanderborgvej 185, 8260 Viby J 86 14 32 44

I 1997 åbnede to venner Sandwichen på Skanderborgvej i Viby J. Siden har de med succes lavet relativ sunde sandwich og boller til deres trofaste kunder i og omkring Viby. De holder fast i deres koncept om okay kvalitetsrige produkter og har igennem årene udbygget det sunde koncept med mere grønt. 

 

Menukortet

Sandwichen sælger ikke overraskende sandwich. Derudover tilbydes boller, pastasalat, alm. salat, tærter og muffins. Dressinger og frikadeller er hjemmelavede, råvarerne er pænt friske mens de selv færdigbager brødet som bakeoff. Altså ikke bagt fra bunden.

 

Sandwich i flere variationer

16 sandwich og boller er der at vælge mellem. Brødet er almindeligt lys, groft eller glutenfri. Der er klassikere som kylling/bacon og æg/rejer. Der er også italienske sandwich med chorizo eller parmaskike og cheddar samt seks vegetarsandwich. 

 

Salater, tærter og kage

Menukortet er stort, og der er også et fint udvalg af salater og pastasalater. Alle pastasalaterne er med ærter, agurker, majs og krydderurter og fisk eller kød, mens de grønne salater er med årstidens grøntsager. De to tærter er med laks og spinat eller kylling og bacon. Af kager er der muffins, banankage, brownie og hindbærtærte.   

 

Drikkevarer

Drikkevarerne består af et lille udvalg af Nestea, Coca Cola, Zero, Carlsberg Sport, Tuborg Squash og Cocio.

 

Stemningen

Hos Sandwichen går de meget op i maden smager godt. Disken bugner af flotte farver med de friske grøntsager, salater, tærter og hjemmelavede dressinger. Bag disken står menuen skrevet på tavlen. Hos Sandwichen gør de, hvad de kan, for at kunderne føler sig velkomne og samtidigt får man til tider en god betjening. De er desværre ikke altid oppe i gear, hvilket kan give lidt ventetid af og til. Der er få siddepladser, men de fleste kommer efter takeaway.

 

Billige sandwich

Her er priser for alle. Vi er i den lave ende af skalaen. Sandwich og boller koster mellem 36 til 42 kr.. En trekantsandwich kan du endda få for en flad 20´er. Pastasalaterne kan du købe for mellem 34 til 48 kr.. 

 

Senest opdateret: 16/03/2022 11:03