Tacå Bar

Frederiksgade 31, st th, 8000 Aarhus C 93 86 59 99

På Frederiksgade ligger et lille mexicansk spisested. Tacå Bar er navnet. Manden bag er amerikaneren Jordan Hove. Han er uddannet kok, og hans sydcaliforniske rødder har inspireret ham til at gå all in på mexicansk mad. Han er kreativ omkring madlavningen, har fokus på bæredygtighed og melder hellere om udsolgt end smider mad ud. Tacå Bar har åbent torsdag til lørdag. 

 

Maden

Menukortet er fast, men ejeren ændrer af og til i menuen alt efter til sæson. Al maden er hjemmelavet fra bunden, og der er retter som tacos, burritos, quesadillas og bowls. Det er mexicansk mad på californisk vis. Ejerens anbefaling til kunder, der ikke har været forbi før, er at prøve deres tacos, hvor der eksperimenteres med flest forskellige smagskombinationer og giver mulighed for kreativitet. 

 

Tacos

Hos Tacå Bar er tacos bløde og ikke sprøde, fordi de er lavet på hvedemel og ikke på majs. De er hjemmelavede og laves først, når bestillingen er sket. Fem forskellige tacos er der at vælge mellem. Her er kylling, to med gris, okse og en vegetarisk. Den klassiske soft taco er med hakket oksekød, salat, ost og salsa. En særlig taco er Baja fish tacos, som er en californisk specialitet.

 

Burritos

De laves i en tortilla, og er alle med bønner, ris, salat, ost, salsa og dressing. Af kød kan der vælges mellem kylling, hakket okse, pulled beef og den vegetariske med guacamole. En enkelt quesadillas med smeltet ost serveret med guacamole og salsa er også på menukortet. 

 

Churros er en kendt mexicansk dessert, og den kan selvfølgelig også købes hos Tacå bar. 

 

Drikkevarer

Der er et lille udvalg af sodavand, økologisk kaffe og en øl, som er en mørk mexicansk lager.

 

Atmosfæren hos Tacå Bar

Så snart man træder ind i den lille tacobar, mødes du af duften af mexicanske krydderier. Det er ofte ejeren selv, der står bag gryder og pander. Udenfor er opstillet stole og borde, hvor gæsterne kan nyde den mexicanske mad. 

 

Prisniveau

Det er fair priser hos Tacå Bar. En hjemmelavet taco koster 30 kr. og tre stk. for 79 kr.. Skal det være Baja fish taco er prisen 35 kr. for en og 89 kr. for tre stk.. Burritos koster 79 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Mammis Gelato i Jægergårdsgade

PitaBox på Tørv

Senest opdateret: 25/04/2023 08:04