stjernetegn

Det siger dit stjernetegn om din livret

 

 

Uanset om du tror på astrologi og horoskoper eller ej, kan dit stjernetegn have betydning for dine præferencer indenfor mad. På mange måder hænger dit stjernetegn nemlig sammen med din personlighed som dermed også påvirker din smag i mad. Læs med her og bliv klogere på, hvad de forskellige elementer og stjernetegn foretrækker.

 

Ildtegn

Ildtegn dækker over vædderen, løven og skytten. Disse stjernetegn betragtes ofte som energiske, passionerede og modige. Til tider endda impulsdrevne. Disse personlighedstræk dækker ikke kun over, hvordan de håndterer situationer i hverdagen, eller hvordan de kan være i relation til andre. Det har også indflydelse på, hvilken livret disse tegn vælger. I sammenhæng med deres energi og passion vil disse stjernetegn ofte vælge krydret eller grillet mad. De er også tilbøjelige til at vælge modige og eksotiske retter eller prøve noget helt nyt.

 

Jordtegn

Jordtegn inkluderer tyren, jomfruen og stenbukken. Som deres element måske antyder, har vi her at gøre med stabile og jordnære personer, som fokuserer på praktik og er realistiske i deres møde med verden. Typisk vil disse være meget tålmodige og pålidelige mennesker, som gør dem vellidte blandt deres relationer. Fordi de netop er meget nede på jorden, vil disse tegn ofte vælge en livret indenfor deres comfort zone. Noget de har prøvet før, og som de ved er sundt og af god kvalitet.

 

Lufttegn

Taler man om lufttegn, taler man om tvillingen, vægten og vandmanden. Disse er ofte meget intellektuelle og sociale individer, som er dygtige til at analysere og kommunikere. Derfor vil de typisk også være tiltrukket af mad, som kan deles i en social kontekst, så længe maden er harmoniseret i forhold til præsentation og smagsindtryk. Disse stjernetegn er gerne åbne for nye indtryk og at prøve nye, spændende retter og køkkener.

 

Vandtegn

Krebsen, skorpionen og fisken er alle vandtegn. De er emotionelle og intuitive mennesker, som føler empati og omsorg for deres omgivelser. De vil ofte være kreative og følsomme i deres tilgang til livet, hvilket også afspejles i deres livretter. Vandtegnene vil gerne have hjemmelavet mad, som er lavet med kærlighed og sætter pris på, nyde den med andre, som de holder af. De er dygtige til at aflæse stemninger, og kan derfor ændre deres præferencer baseret på stemningen i den situation, som de er i.

 

Uanset hvilket stjernetegn du er, vil det kunne sige noget om dig som person, samt hvad du kan lide at spise. Der vil naturligvis altid være afvigelser, og den individualitet er der naturligvis også plads til indenfor astrologiens verden.

 

LÆS OGSÅ:

Elektrolytter er en essentiel del af en aktiv livsstil