The Vibe set udefra

Husker du The Vibe?

 

The Vibe på hjørnet af Frederiksgade og J.M. Mørks Gade er i dag lukket, da det gik konkurs i maj 2023. Det var ellers en moderne bar, hvor de fleste gæster var i aldersgruppen 20 til 40 år. Her var god stemning, glade mennesker og gang i den. Priserne var til at have med at gøre, og betjeningen var unge, hyggelig og nede på jorden.  

 

Øllene

Der var noget at vælge mellem hos The Vibe. Af fadøl fandt man fem forskellige. Et par specialøl som Blanc og Grimbergen og ellers Tuborg, Tuborg Classic og i juletiden Tuborgs Julebryg. Der var også diverse flaskeøl. Det var Carlsberg, som sad på The Vibe, og de måtte ikke købe øl andre steder end hos giganten. Det ser vi alt for ofte i Aarhus, og hvis “man” kun har de samme øl som de fleste andre, så er der kun prisen man kan konkurrerer på. Og den var lavere end de andre, men det holdt så heller ikke så lang tid. At man kun har Carlsbergs sortiment kan man mene er dumt, da tendensen meget klart går i retning af de mindre og mere spændende bryggerier. 

 

Cocktails og drinks

Der var 23 forskellige cocktails. Heriblandt Bee’s Knees, Cosmopolitan, Dark And Stormy og Pina Colada. Drinkslisten bød på 10 forskellige. Her var bl.a. Astronaut, Champagne Brus, Filur og Tequila Sunrise.

 

Atmosfæren hos The Vibe

54 siddepladser var der inden for hos The Vibe. Udenfor var der også siddepladser, der var pænt attraktive, når solen skinnede. Det var et ungt sted med blå og hvide vægge og nede på jorden stemning. Man sad meget godt ved bordene, hvor der gerne blev spillet et af de 35 brætspil, der fandtes på baren, samtidig med der blev drukket og hygget. 

 

Brætspil og musik

Af brætspil var der Backgammon, Bezzerwizzer, Cluedo, Risk og UNO. Musikken var i genrerne HipHop og R&B, da det var det unge publikum der var flest af. Var der fodboldlandskamp eller Champions League var den store fladskærm tændt, og der kunne heppes i fællesskab.   

 

Prisniveau 

The Vibe havde en beliggenhed, der ofte forbindes med dyrere priser. Men man holdte de priserne nede. En Tuborg fadøl 0,4 l. kostede 38 kr., mens en Classic kostede 43 kr.. Ville man have en specialøl stiger prisen til 58 kr.. Drinks kostede 50 kr. for en, og 6 drinks kunne man købe for 169 kr.. Cocktails have en enhedspris på 79 kr. og to ens kostede 100 kr.. Der var altid gode tilbud som starterpacks med 1 valgfri drink, 1 valgfrit shot og 1 Tuborg flaskeøl til 60 kr.. Prisen for leje af spil var 10 kr.. Alt i alt gode priser, men trods det måtte The Vibe lukke efter en relativ kort levetid. 

 

Billeder fra The Vibe:

Nogle kvinder til fredagsbar hos The Vibe

En af malerierne hos The Vibe

Frederiksgade og The Vibe

Der er julepyntet hos The Vibe

Sådan ser lokalet foran baren ud hos The Vibe

Langborderne hos The Vibe

Tre portrætter hos The Vibe i Frederiksgade i Aarhus