Røget laks som forret

Tre tips til en forlænget weekend i Danmark

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Nogle gange så har man bare brug for en lidt længere weekend, end de to dage, som man har hver uge. Derfor er en forlænget weekend også en helt igennem fantastisk ide. Selvom at den maks er et par dage længere end en normal weekend, så er det alligevel nok til at kunne mærkes. Nogle gange kan det endda føles som en miniferie, som man får lov til at holde. Sidder du også og trænger til en forlænget weekend, og har du et par fridage du skal have brugt, så har vi lavet en guide med tre gode ideer til en forlænget weekend i Danmark. 

 

Gourmet ophold

Hvis man virkelig har brug for en pause fra hverdagens stress og jag, så er der ikke noget bedre end et Gourmet ophold. På et gourmet ophold er der skruet fuld op for luksussen, og derfor så skal man ikke tænke på andet end at have en dejlig weekend. På mange gourmet ophold  er der også ekstra god mad, det er derfor perfekt for dig, som elsker god mad og ikke kan forestille sig en bedre weekend end en, hvor der er masser af plads til at nyde en masse god mad. Du kan både finde gourmet ophold i større byer, hvis du mest er til en byferie, men du kan også finde masser af gourmet ophold ude på landet, hvis du elsker naturen. 

 

Spa weekend

En spa weekend er lidt i samme boldgade som et gourmet ophold, men i stedet for fokus på maden, så er der fokus på kroppens og den åndelig velvære. En spaweekend er perfekt for dig, som måske har haft en lidt travl og stresset periode på arbejdet, og derfor har brug for at komme helt ned i gear på en eller anden måde. Der er nemlig ikke noget, som kan få en helt ned i gear som en tur i et spabad eller en sauna. Der er rigtig mange spa steder, der ligger de mest fine og idylliske steder. Det er derfor helt perfekt for dig, der har brug for at komme lidt ud i naturen og få en pause fra byens travlhed. 

 

Glamping

Hvis du godt kan lide at gøre tingene mere selv, men alligevel gerne vil have lidt mere luksus end en traditionel campingtur, så er glamping lige noget for dig. Det er et relativt nyt fænomen, men det er blevet super populært de seneste par år. Det kan man sagtens forstå, for man får en god blanding af lidt luksus, samtidig med at man kommer helt tæt på naturen.  

 

LÆS OGSÅ:

Kender du Restaurant Stockflets i Ebeltoft?

Husker du Pizza Hytten i Guldsmedgade?

Her finder du en guide til brunch i Vejle