Bowl hos Aarhus Street Food

Smag dig igennem den ultimative Poke Bowl oplevelse hvor som helst

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er intet som kan få mennesker til at komme sammen som mad. Igennem historien har mad altid været en samlingspunkt, som mennesker på tværs af aldre og overbevisninger kan samles omkring og nyde sammen. Selv den dag i dag er mad oftest samlingspunktet for enhver lejlighed, hvor god stemning og positive oplevelser er i højsædet. Dog er oplevelsen af maden også vigtig, da der skal den rette anretning til for at skabe god stemning. 

 

Så næste gang du skal stå for en god oplevelse for kollegaer, venner, familie, eller andre mennesker i dit liv, så kan du overveje catering fra Oli Oli. Med lækre Poke Bowls får du og dine gæster den ultimative smagsoplevelse, lige hvor du ønsker det serveret. 

 

Mange løsninger giver dig muligheder

Oli Oli tilbyder catering Nordsjælland til enhver lejlighed. Ved køb af minimum 20 kuverter får du og dine gæster den ultimative smagsoplevelse. Og du bliver tilbudt en lang række løsninger, så du har mulighed for at skræddersy din smagsoplevelse lige som du ønsker den. 

 

Du kan enten vælge standardpakken, som giver dig og alle dine gæster en smag af de klassiske Poke Bowls. Hvis du hellere ønsker en varieret oplevelse kan du vælge Mini Bowls pakken, hvor i får serveret en række forskellige Bowls i små og søde anretninger. Du kan også vælge Byg-Selv Poke Bowls, hvor du sammensætter den type Poke Bowl, som du og selskabet skal smage på. 

 

Sidst men ikke mindst kan du gå hele vejen og tilbyde den ultimative Oli Oli oplevelse, hvor en medarbejder kommer ud til dit arrangement med hele opsætningen, så alle får lov til at sammensætte deres egen Poke Bowls frisk og på stedet. 

 

Catering er din enkle udvej

Med catering overalt på Nordsjælland kan du vælge den enkle udvej til at afholde et succesfuldt event. Når du vælger catering fra Oli Oli, så er planlægningen nemlig nemmere, da Oli Oli leverer maden på dit ønskede tidspunkt. Al maden serveres i små anretninger og er klar til at blive serveret og spist. Du slipper derfor både for tilberedningen og oprydningen af maden, så du i stedet kan fokusere på andre elementer af dit arrangement. 

 

Oli Oli tilbyder fleksible løsninger for allergener og præferencer. Med muligheder lige fra gluten fri, laktose, vegansk og vegetarisk kan alle smagspræferencer og allergener imødekommes, så alle får den bedste oplevelse fra maden. Den varierede menu giver dig og dine gæster mange lækre smagsmuligheder.

 

LÆS OGSÅ:

Kender du Golfskoven i Aarhus?

De holdt ikke længe – husker du Hamburg Döner i Århus?

Husker du Soup Nerds i Borggade?