Golfskoven

Søren Nymarks Vej 6A, 8270 Højbjerg +45 70 20 70 25

Den, der spiser godt, spiller godt, er sloganet hos Golfskoven, der er beliggende på Søren Nymarks Vej i Højbjerg. Her har vi at gøre med en golfbane med skovbar, hvor gæsterne kommer for at spille en omgang adventure minigolf, petanque, pool eller PoolBall. Spiseområderne er gemt rundt i Golfskoven, og her samles familier og venner til en bid mad og lidt at drikke. Golfskoven er oplagt, hvis man ønsker at lave en anden julefrokost end de fleste typisk holder.

 

Maden hos Golfskoven

Udvalget her er ikke det største, og det er en god ide at bestille, inden man kommer på besøg. Sulten kan stilles med en burger og nogle fritter. Maden serveres så snart den er klar, og dermed spises der ikke altid samtidigt. 

 

Skovens burgere

De kommer i fire varianter. Alle kommer i en briochebolle og med salat og tomat. Den klassiske bacon cheese med oksebøf, salat, tomat, dobbelt op på bacon og cheddar, hjemmesyltede rødløg og aioli. 

 

En anden er Oldstyle BBQ med oksebøf, bacon, cheddar, hjemmesyltede agurker, burgerdressing og BBQ-sauce. Er du mere til kylling, er det Chickenburgeren, du skal gå efter. Den er med hjemmesyltede agurker, friske rødløg og burgerdressing. Veganernes burger hedder Veggie, og er med veggiebøf med cheddar, hjemmesyltede rødløg og aioli.

 

Snacks

Fritter, nachos, chicken wings, snackkurv eller en sandwich med kylling og bacon er også en mulighed.  

 

Adventure Night

Går du all in, skal du gå efter Adventure Night. Her er adventure golf, bacon cheeseburger og fritter samt to fadøl eller sodavand. Golfskoven planlægger jeres spisning 2-2,5 timer efter start på minigolf.

 

Vin og drikke

Der er lidt af hvert. Fadøl, specialøl, rød-, hvid- og rosévin eller bobler samt læskedrikke med eller uden brus. Der er også spiritus, og baren mixer gerne en gin/tonic, vodka/Redbull eller Aperol Spritz. Drikkevarerne kan tages med rundt i Golfskoven.

 

Atmosfæren

Golfskoven kan prale af en indendørs skov med mere end 3500 m2 indendørs adventure golfbane, petanquebaner, pool-borde og jagthytte. Golfskoven har gjort sig umage med udsmykningen, og man kan være sikker på, at man altid kan spille i tørvejr. I Caféhøjen er der caféborde og langborde med bænke. Der er også selskabslokaler, som kan lejes til større arrangementer. 

 

Spisesteder med mad ad libitum

Guide til mad i Åbyhøj

Senest opdateret: 16/03/2024 10:03