Gotfreds passion og skovens bær – en anmeldelse af to fastelavnsboller
Læs madanmeldelsen
Double trouble!
Svaret kom prompte, da vi spurgte om forslag.
“Gotfred, den med passion!”, og vi valsede afsted. Men hov, der var også med vilde bær, så en af hver i æsken.
More passion, more energy, og der er lagt noget i detaljen hos konditoriet ved vandet. Mange komponenter, sågar en kiks på toppen, og alt er placeret med kirurgisk præcision. Frem med kniven og en liflig duft af den friskeste passion bredte sig i lokalet. Mindst ligeså intens var smagen, et sansebombardement af tropefrugter. Som andenviolin kom næsten makronsmagende ydre, og der var både knas og knæk med kiksen. Stor genialitet lå i en syrlig gelé, et virilt løft til oplevelsen med sin livgivende syre.


Opdraget lød også saltkaramel, vi gætter på cremen på toppen, men passionsfrugten tog førertrøjen; Vi havde svært ved at finde førstnævnte. Samme gjaldt flødesmagende diplomatcreme, der havde nydelig konsistens og fylde, men vanilje var svær at spotte. Klart en kage til at dele vandene, og til 54 kr. skal man virkelig sætte den i skabet. Delkomponenter forpligter, og et afsavn af karamel og vanilje bringer os derfor til 4 velsmagende stjerner.


Skovens symfoni samlet i en mundfuld marmelade, og det duftede mindst så godt som før. Endnu bedre blev det, for årets hidtil bedste indslag af chokolade meldte sin ankomst i fudge-antræk. Spillede eminent med tonerne af bær, et virkelig veludført stykke bagværk. Dog genkendte vi cremen fra før, og hvor ville en bagstopper af vanilje have scoret til den sidste guldmedalje. For en bærdrøm til 54 kr. ender vi derfor på 5 meget pæne stjerner.

Gotfred
Gotfred Aarhus er et bageri og konditori i Aarhus, der drives af indehaver Sonia Pedersen og konditorchef Sofie Jakobsen. De tilbyder et udvalg af kager og andre søde sager. Hvad er det her for et sted? Gotfred specialiserer sig i portionskager. Gotfreds kager skiller sig ud fra de tradi…Senest opdateret: 21/02/2025 01:02