Af Jan L. Pedersen,

 

Punjab set udefra

 

Taste of Punjab ligger i Frederiks Allé i de lokaler, som tidligere husede den græske restaurant, Zorba. Restauranten er renoveret, og Punjab laver både takeaway og restaurant. Maden er en blanding af det indiske og pakistanske køkken ifølge ejerne. Hvad forskellen på de to køkkener præcis er, og om det kan ses på deres menukort, fandt vi alrig ud af. 

 

Vi satte os for at besøge Punjab en torsdag ved 18-tiden. Vi bestilte fire forskellige retter – hovedretter, hvilket burde give en indsigt i, hvad køkkenet kunne. 

 

 

Maden generelt

Smagen var fin. Ingen retter faldt igennem. Deres butter chicken skilte sig ud. Den smagte suveræn godt. 

 

Dagens Naan brød hos Punjab

Naan brød – måske til den mere sprøde side.

 

 

Jingha Masala hos Punjab

Jingha Masala med tiger-rejer. Mild ret men rejer til den småtørre side. Den smagte ganske fint.

 

 

Ikke voldsom mange tigerrejer hos Punjab i Aarhus

Der var ikke mange tiger-rejer i retten, men med godt med ris og brød gik det fint.

 

 

Lammeretten hos Punjab

Lamb Karahi. Lammet var mørt og pænt spicy. Man kan vælge mellem flere styrker. Vi valgte medium, men man kan give ekstra gas, hvis det ønskes.

 

 

Lamb Karahi hos Punjab

Så er der serveret Lamb Karahi

 

 

En god omgang Butter Chicken hos Taste of Punjab

Den her butter chicken var god. Perfekt spicy til os, dog var der ikke meget kød i den.

 

 

En portion med butter chicken hos Lamb Karahi

Her er hele portionen af kød i vores butter chicken – blot for at illustrere mængden. Der var mere sauce og ris. 

 

 

Chicken tikka masala hos Taste of Punjab

Konsistensen i chicken tikka masala lidt for grynet. Dog var der ikke for meget koriander og meget lidt spicy selvom den var bestilt medium.

 

Måske ikke den flotteste ret hos Punjab, men den smagte godt.

Chicken tikka masala er måske ikke den flotteste ret visuelt, men den smagte godt.

 

Det var små portioner, vi fik sammenlignet med mange af de indiske kollegaer, men måske var råvarerne bedre her. Det var svært eller rettere umuligt at smage. 

 

 

En skål ris til hver portion hos Punjab

Der var mega mange ris til retterne, og helt umuligt at spise så mange. Her kunne med fordel tænkes lidt madspild og mindre portioner ind.

 

Vores vurdering
  • Velsmagende og hjemmelavet mad. Den var serveret brandvarm. Pæn at se på, selvom indisk mad sjældent er visuelt smuk.
  • Der kom godt nok mange forstyrrelser, da folk kom efter deres takeaway. Man var til tider lidt i tvivl, om det var en restaurant man var på, eller man sad på Aarhus Banegård. Man kan også se positivt på det, og se det som en del af charmen ved at spise her.
  • Meget autentisk stemning. Her var pænt og rent.
  • Man sidder tæt. Om det er positivt eller negativt, er individuelt. Men man kan med lethed hører samtalen ved nabobordet. Så hvis man er meget lydfølsom, så er det nok deres takeaway, man skal satse på.
  • Der var alt for lang ventetid. Vi ventede snart i 45 minutter på vores mad, og vi måtte spørge, om de havde glemt os. Det sagde de, at de ikke havde, men vi kunne se andre, som kom efter os, at de fik deres mad før os. Generelt var der lang ventetid ved alle bordene.
  • Hovedretterne var i forskellig størrelse. De mindste er så små, at det er lige før, man ikke bliver mæt af dem - med mindre man er så stor en ris-elsker, at man spiser i bund af dem.
  • De har et toilet ovre i hjørnet. Der er godt nok ikke adgang direkte ind til det. Der er to døre. Der kom lugtgener, når døren gik op og i. Med det i mente, er pladserne længst væk fra toilettet det bedste valg, hvis man selv kan vælge.
  • I menukortet står der, at deres vand er halvliters flasker, men det er kun 33 cl. Dårlig stil, at deres begrundelse er, der er sket en fejl et eller andet sted. Men fejlen kom ikke os til gode, vi måtte betale prisen, der stod for 0.5 l, men fik kun 0,33 cl. Det er måske at gå i små sko, men dårlig stil fra deres side.
  • Maden blev bare sat foran os, og tjeneren skred igen. Vi måtte selv gætte på, hvad der var hvad. Den opgave klarede vi også, tror vi da, men det ville ikke tage lang tid at fortælle, hvad det var, vi spiste. Nuvel, der var fuld hus, og prisen var i det lave segment, men alligevel.

 

De får en chance til

Maden smagte godt, men det var ikke en af de helt gode oplevelser, vi fik her. Desværre. Men måske havde de bare en dårlig dag, eller nogle nye uerfarne folk på gulvet. Det ved vi ikke. Men det er heller ikke fair at dømme Punjab ude. De får en chance til og håber, at de har fået styr på logistikken. Men også at de viser, de faktisk sætter pris på os gæster, og ikke udstråler, at vi er til besvær.

 

Der er tæt mellem bordene hos Taste of Punjab

Så tæt sidder man i restauranten. Nogle vil nok mene, at det er lidt for intimt.

 

Udsigten ud mod Frederiks Allé fra Punjab

Udsigten mod Frederiks Allé 

 

LÆS OGSÅ:

Madanmeldelse: Sportsbaren i Frederiksgade laver vild god pubmad

 


Taste of Punjab

  På Frederiks Allé ligger Taste of Punjab i de lokaler, som tidligere husede den græske restaurant, Zorba. Vi fik meget klart at vide af tjeneren, at maden var en blanding af det indiske og pakistanske køkken. Ejerne kommer fra Pakistan. Hos Punjab møder vi krydderier som kardemomme, spidskommen…
Senest opdateret: 30/09/2024 03:09