Aros Sandwich i Vestergade set udefra gaden af

Husker du Aros Sandwich i Vestergade? (Lukket permanent)

 

Aros Sandwich, der engang var beliggende på det travle hjørne af Vestergade og Emil Vetts Passage, startede sin virksomhed tilbage i 2021. Den lille takeaway-biks var kendt for sit varierede udvalg af sandwich og salater, hvor kunderne havde fuldstændig frihed til at vælge indholdet. Udover at servicere de daglige kunder, var Aros Sandwich også leverandør til større arrangementer. Det sagde de i hvert fald selv. Aros Sandwich lukkede i efteråret 2022. Dog startede ejeren med et nyt koncept i de samme lokaler.

 

Aros Sandwich i Vestergade i Aarhus

 

Maden

I deres tid tilbød Aros Sandwich et menukort, der var både overskueligt og tiltalende, med et udvalg der appellerede til mange smagspræferencer. De havde et sortiment af både almindelige og mere utraditionelle sandwich samt salater, suppleret med en række friskpressede juicer.

 

Sandwich i flere varianter

Kundene blev præsenteret for en imponerende liste af ni forskellige sandwich. Disse lækkerier blev serveret i diverse brødtyper. Selvom brødet ikke var friskbagt, sikrede det frisklavede aspekt, at sandwichene altid smagte dejligt. Grundelementerne i hver sandwich var salat, løg, agurk og dressing. Derudover var der et bredt udvalg af fyld, herunder pepperoni, salami, tun, kalkun, æg og rejer, kylling, nachos, laks og veggie. Dressingerne var en særlig stolthed for Aros Sandwich, da de var hjemmelavede. Kunderne kunne vælge mellem smagsvarianter som karry, pesto eller creme fraiche. Bemærkelsesværdigt var kyllingesandwichen, der adskilte sig ved bevidst ikke at indeholde bacon.

 

En tør sandwich fra Aros Sandwich

 

Grøn salat eller pastasalat

Salatmenuen bestod af tre forskellige typer. Pastasalaten, en favorit blandt mange, kunne tilpasses med valg af kylling, falafel, tun eller rejer og æg. Den version med kylling indeholdt desuden salsa, Havarti ost og en lækker dressing. For dem, der foretrak noget lettere, var der mulighed for at sammensætte en klassisk grøn salat direkte fra disken.

 

Disken hos Aros Sandwich

 

Drikkevarer

Juiceudvalget var en anden stor attraktion hos Aros Sandwich. Med seks forskellige kombinationer var der garanti for at tilfredsstille enhver juiceentusiasts smagsløg. Blandt de populære varianter var en juice med blåbær, æble, jordbær og hindbær, samt en eksotisk blanding af ananas, passionsfrugt og æble.

 

Udsigten fra Aros Sandwich i Vestergade

 

Stemningen

Den lille café var et hyggeligt og indbydende sted at træde ind i. Med dens rene og pæne indretning og de karakteristiske rå murstensvægge skabte Aros Sandwich en unik atmosfære. Køkkenets åbne design gjorde det muligt for gæsterne at følge med i tilberedningen af deres mad. Selvom caféen kun havde fire siddepladser på skamler med udsigt til Vestergade, var det især takeaway-delen, der tiltrak kunder. En lille ulempe var dog den ofte langsomme betjening, som resulterede i lange ventetider, selv under perioder med få kunder.

 

Menutavlen hos Aros Sandwich

 

Prisniveauet dengang

Priserne hos Aros Sandwich var yderst rimelige, hvilket gjorde stedet tilgængeligt for folk med forskellige budgetter. En standard sandwich kostede 55 kr., med undtagelse af varianten med laks, som lå en anelse højere i pris på 60 kr. Salaterne var også prisvenlige, med en lille version til 45 kr. og en større til 55 kr. De velsmagende friskpressede juicer var prissat til 40 kr. for en lille og 50 kr. for en stor, hvilket gjorde dem til et populært valg blandt kunderne.

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Haralds på Harald Jensens Plads?

Husker du Restaurant Sylt i baggården? (Lukket permanent)