Cappucino med blomst

De Fire Bedste Studiecafeer i Aarhus

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Studiecafeer er gode til meget mere end at studere. Det er godt at komme afsted hjemmefra og arbejde, surfe på internettet og endda at læse bøger i andre omgivelser end dem, som du er vant til. Nedenfor kan du se vores anbefalinger med fire af de bedste studiecafeer i Århus.

 

Lynfabrikken Topper Listen  

Lynfabrikken har snart eksisteret i tyve år. Lasse Schuleit og Jeppe Wedel står bag projektet, og i forbindelse med deres tiårs jubilæum kunne han ikke spå om de ville nå til de 20 år. Det tegner meget på nu hvor det er lige rundt om hjørnet til december. 

 

I den periode er fabrikken blevet til et af de mest populære steder til freelancere, enmandsvirksomheder, studerende og folk og lignende. Området består af kontorpladser, en butik og cafeen, hvor du kan nyde mad og drikke, mens du bruger internettet. 

 

Du kan selv vælge hvad du ønsker at bruge tiden på hos Lynfabrikken. Internettet er gratis og du behøver ikke en adgangskode. Du har frie tøjler til at bruge deres internet uden begrænsninger. Det kan være populære casino-spil, læse en god bog, skitsere dit næste projekt eller noget helt fjerde. Deres kaffe- og vinbar har åbent alle ugens dage fra klokken 8.00 til 22.00. Lynfabrikken går højt op i at tilbyde mad, kaffe, te og hvad der ellers er på menukortet i høj kvalitet. 

 

Besøg Cafe Folkeven

Stedet er ikke lige så stort som Lynfabrikken, men det er bestemt hyggeligt. Du kan tage forbi Cafe Folkeven i Thorvaldsensgade, som har gode åbningstider. Der er åbent alle ugens dage mellem klokken 11.00 og 20.00. 

 

Stedet serverer morgenmad hele dagen, og du kan også nyde friske salater til frokost. Prøv også gerne deres hjemmebagte oreos kakaokager, hvis du har brug for noget sukker, mens du er hos Cafe Folkeven. Du kan sagtens bruge din computer til at spille, studere eller arbejde, når du er hos Cafe Folkeven. Derfor vil du nok ikke være den eneste, som gør det. 

 

Løve’s Bog- og Vincafé Lægger Op Til Kreativitet

Du kan også tage til Løve’s Bog- og Vincafé på Nørregade i Aarhus. Stedet åbnede op i 2010. Her anbefales det at du placerer dig tæt på et sted med en stikkontakt eller en forlængerledning, hvis du har planer om at være der i mange timer. Er du glad for vin, vil du sikkert elske stedet. De har importeret intet mindre end 75 forskellige vine fra hele verden. Desuden organiserer de også foredrag, events med poesi, festivaler med litteratur og meget mere.

 Tjek lige den her café på Trøjborg ud:

Emmerys i Hele Byen

Aarhus er kendt som cafeernes by og mange af dem er Emmerys. Du kan også tage på en af de fem forskellige Emmerys cafeer i Aarhus. Blandt andet er der to steder på M. P. Bruuns Gade tæt på havnen og en café i Åbyhøj. Der er også en hyggelig Emmerys i Risskov. Det økologiske bageri og kaffehus har flere end 30 steder i Danmark. Hvis du bliver glad for stedet, kan du overveje at købe et kaffekort til omkring 350 kroner. Der kan du få ti drikke, og det inkluderer også plantebaserede valgmuligheder. 

 

LÆS OGSÅ:

Tjek en af byens gode vinbarer ud her

Golf og de gyldne øjeblikke i DP World Tour Championship

Den Grænseløse Festival vender stærkt tilbage