Camping Åen Aarhus

Åboulevarden 9, 8000 Aarhus C 69 16 70 31

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

juli åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
1.
2.
3.
4.

Camping Åen Aarhus, der ligger ved åen i Aarhus, har ikke meget med en campingplads at gøre. Og dog. Måske minigolfbanen, som kan findes begge steder. Camping Aarhus er et skønt sted, hvor man ikke nødvendigvis skal sidde på en stol og drikke eller spise de håndholdte burgere og lettere camping-snacks.

 

Karin Kierstein er chefen hos Camping, og hun er et kendt ansigt i Aarhus, og er en vært eller værtinde af den type, man husker. God og personlig betjening går aldrig af mode. 

 

Maden

Camping Åen Aarhus er en burgerrestaurant og bar, men med aktiviteter. Det betyder, at maden ikke er tre retter med kniv og gaffel. Men derimod håndholdt, så man kan spise den uden kniv og gaffel. Men man sidder ved borde og spiser sin mad, så det er altså ikke en burgerbar, vi har med at gøre.

 

Det er primært håndholdte burgere, som er hittet her. Det er Cocks & Cows, som laver maden hos Camping Åen Aarhus. De holder til i køkkenet inde midt i det store lokale. Godt gemt, og en overraskelse, når man finder dem. Cocks & Cows er kendt for deres yderst velsmagende burgere. Flammegrillet med friskhakket kød i en briochebolle. 

 

Der er fast tre til fire forskellige burgere, hvoraf der altid er en vegetarburger med grøntsagsbøf. Der er ligeledes altid to forskellige burgere med oksekød. Hele menukortet laves som takeaway. 

 

Sol hele dagen og udeservering 

Camping Åen Aarhus ligger jo ved åen ud til Europaplads. Der er en stor udendørs bar med op mod 30 udendørs siddepladser. Torvet udenfor Camping Åen Aarhus har sol stort set hele dagen, og det er ganske enkelt en oase af de helt store. Her er man tæt på det hele.

 

Stemning

Cool, kreativ og spændende er, hvad indretningen er. Indretningen er godt tænkt. Da der skal være plads til 9 indendørs minigolfbaner, plus siddepladser og barer, så skal man selvsagt tænke lidt over indretningen. Det er der også. Lokalerne er flotte, og man føler ikke, der mangler plads. Tværtimod. 

 

Prisniveau

Det korte ord er sympatisk. Der er smæk for skillingen. Maden er god og kvaliteten af råvarerne i den bedste ende. Priserne begynder ved 69 kr. for en burger. En menu uden drikkevarer koster 120 kr.. Snacks koster fra 39 kr., og en stor kurv med snacks koster 150 kr.. Den er oplagt, som deler til øl. Hver tirsdag og onsdag er der Ceres øl til 25 kr. for alle minigolf-spillere.

 

LÆS OGSÅ:

Café Guldhornene – en bodega i Klostergade

 

 

Senest opdateret: 30/10/2023 01:10