Juliette

Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus C 86 21 54 54

I den charmerende Jægergårdsgade på Frederiksbjerg ligger Juliette. Det er et rustikt, uformelt og hyggeligt brasserie med fransk inspireret comfort food iblandet få internationale/etniske inspirationer. Maden var på ingen måde kompliceret, og smagte bare godt. Ejeren, Juliette, var ofte i restauranten og var en helt formidabel god værtinde. Det var en lille oase med tilhørende gårdhave. Stedet gik desværre konkurs pga. Covid-19 og den efterfølgende krise.

 

Maden dengang hos Juliette 

Uanset om du var til den store eller lille portion, eller om det er en hurtig bid mad eller et længerevarende ophold, så var der gode smagsoplevelser at finde i det franske køkken hos den hedengangne Juliette. De serverede morgenmad i hverdagene og brunch alle ugens dage. Til frokost fandt man bl.a. Confit de Canard sandwich, cæsarsalat og burgere på deres menukort. Aftenretterne bestod af bl.a. charcuterie, poulet roti, steak frites og burgere. Derudover var der altid en tavlemenu med dagens to eller tre retter. Dertil kunne man bestille en vinmenu. Hele dagen var der noget sødt til kaffen eller desserterne. 

 

Prisniveau

Priserne hos Juliette var dengang fair. Meget lavere end så mange andre spisesteder og maden var også bedre. Måske var det derfor de lukkede. Her fik man meget kvalitet for pengene. Prisen på brunch var inden lukningen 155 kr.. Frokostretterne lå i prislejet mellem 105 til 180 kr.. Aftenretterne startede ved 175 kr. for en hovedret. Priserne på tavlemenuen hed to retter til 270 kr. og de tre retter løb op i 340 kr.. Skulle det være inklusiv vinmenuen var priserne henholdsvis 390 og 520 kr..

 

Stemningen

Juliette var et uformelt, rustikt og hyggeligt. Der var en afslappet og tilbagelænet stemning. Om sommeren havde brasseriet en hyggelig gårdhave med havemøbler gemt bag brasseriet. Det emmede af fransk nede-på-jorden stemning og kultur. Du kunne også tage plads foran Juliette med udsigt til livet på Jægergårdsgade.

 

Vin/drikke

Til maden var der franske vine, cider, bobler eller øl. Udvalget var nøje udvalgt, og vinene var af den slags alle kan lide. Intet snobberi her. Du kunne også springe ud i en af de mange drinks, Juliette bød på. Det er sådanne spisesteder vi kommer til at savner i Aarhus. De små, hvor værten eller værtinden selv er til stede og sætter en ære i at betjene deres gæster. 

Har du tjekket vores guide til butter chicken i Aarhus?

Senest opdateret: 18/11/2022 07:11