Nordly i Risskov

Nordre Strandvej 2, 8240 Risskov

Februar 2022

 

I den gamle bevaringsværdige bygning på Nordre Strandvej i Risskov ligger Nordly Risskov. De tilbyder takeaway, catering eller mad ud af huset til alle anledninger, store som små. Fokus ligger på dagligdags-takeaway af høj kvalitet til rimelige priser, inspireret af det nordiske køkken med fokus på årstiderne. Det skal være nemt og rart at hente mad og drikke uden kompromis på kvaliteten. 

 

Maden

Menukortet består af få retter af høj pænt okay kvalitet og mængde. Det er enkel mad og med en ny ugentlig 3-retters menu, som du selv sammensætter ud fra den aktuelle menu. 

Der er tre forretter at vælge mellem. Nordly´s Caesar salat, laksesalat og carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo. Hovedretterne består af bøf med hjemmerørt bearnaise, øl-braiseret svinekæber med portvinssauce, indian Butterchicken eller risskovgryde med okse. 

Tjek guiden til restauranter og andre spisesteder i Risskov:

Burgere

Der er også to burgere. Den ene med gourmetbolle, rød dressing, BBQ Sauce, hjertesalat, friterede løg, chunky tomat relish, syltet agurk, 150 gram oksebøf og bacon. Den anden er bestående af gourmetbolle, estragonmayo, BBQ sauce, hjertesalat, løgkompot / friterede løg, tomat, 150 gram oksebøf, bacon og Monteray Jack. Du finder også desserter, tapas og et par retter for børn. 

 

Særlige lejligheder kalder på særlige menuer

Uanset anledningen leverer Nordly mad ud af huset, både buffet, frokostborde og anrettet menuer med flere retter, så der skulle være noget for enhver smag.

 

Vin/drikke

Der er et lille, men velvalgt udvalg af drikkevarer. Vin, øl på dåse samt Jacobsen på flaske. Der er også diverse sodavand på dåse og Ramlösa. 

 

Stemningen

Bygningen og lokalerne er smukke. Der er styr på madlavningen, betjeningen, catering og takeaway. 

 

Prisniveau

Hos Nordly Risskov finder du mad til priser, man ikke selv kan lave den til. I hvert fald ikke med gode råvarer, kvalitet og godt håndværk. En valgfri 3-retters menu koster 155 kr. og to retter 120 kr.. Burgerne står til 75 kr. og børneretterne 45 kr..

Senest opdateret: 22/09/2023 03:09