Restaurant Martino

Marselisborg Havnevej 46 B ​​, 8000 Aarhus 86 18 19 69

På en solskinsdag er der ikke mange steder, der kan måle sig med beliggenheden, den semi-italienske Restaurant Martino har. Her er udsigt til Marselisborg Lystbådehavn, ud over bugten, til Marselisborgskoven og byen. Her mærkes en sydlandsk stemning med afslappet og behagelig atmosfære bare to km fra åen i Aarhus. Det er Familien Schultz, der også står bag flere restauranter i Aarhus, der ejer Martino. Menukortet er italiensk inspireret og rummer både pizza, pasta og skiftende menuer præget af sæson.

 

Maden

Restaurant Martino har noget for enhver smag. Produktkvaliteten er vigtig, og derfor anvender de for det meste årstidens spisekammer og relative friske fangster. Menukortet byder på fiske- og kødretter som dagens fangst, ribeye og mørbrad. Det er ikke meget Italien over end del at retterne hos Martino, men sådan er det. 

 

Derudover er der pizza med parmaskinke, stærk salami eller havets fisk og skaldyr. På pastasiden er der carbonara, linguine eller fettuccine med kødboller. Ellers kan du læne dig tilbage og nyde en 3- eller 4-retters menu, som kokkene sammensætter hver dag baseret på årstidens råvarer, eller Den perfekte menu med snacks, snacks, velkomstdrink, 4 retter inkl. vinmenu, kaffe og avec. 

 

Fredag til søndag er der også brunch. Delevenlige retter med udgangspunkt i det italienske køkken.

 

Vin/drikke

Til menuerne kan tilkøbes en vinmenu. Ellers har de et stabilt vinkort uden de store overraskelser. Mange af vinene er blevet en slags faste beboer på kortet og er gode til prisen. Udover vin er der forskellige øl både på fad og flaske, ligesom der er sodavand. 

 

Prisniveau

Det er okay lave priser, de holder sig. Pizzaer og pastaretterne har fair priser, da vi er på en restaurant. De er store og af god kvalitet. Pizzaerne har en enhedspris på 155 kr., og pastaretterne står til 165 kr.. Priserne på menuerne er også i orden med 333 kr. for tre retter.  Udsigt koster penge og sådan er det. 

 

Stemningen

Lystbådehavnen har en sjælden hyggelig stemning. Om sommeren virker havnen som en magnet, og der er gang i den. Indenfor er flere lokaler. Det er uformelt, uden dug på bordene, men stemningsfuldt og hyggeligt. Er vejret til det kan du tage plads på den store tagterrasse. Restaurant Martino er også stedet, der kan tage imod både store og små selskaber. 

Tjek deres søsterrestaurant her:

Senest opdateret: 09/11/2022 11:11