Til frokost består menukortet af moules frites, stjerneskud, kutterfangst, østers, okseribeye, hummer og kaviar. Anker anbefaler to retter, som kokkene sammensætter baseret på dagens fangst. Der er også det store skaldyrsfad med bl.a. jomfruhummer, østers, krabbeklør og hummer. Om aftenen udvides frokostkortet, og der er steaks, bouillabaisse og lammekrone eller en tre- eller fireretters menu. Råvarerne er til tider noget svingende i kvalitet.
Brunch
I weekenden kan du selv sammensætte din brunch. Her er blandt andet forskellige æg og oste, stegte oksepølser, økologisk smørcrossaint, koldrøget laks og skovbærkompot med mascarpone.
Drikkevarer
Til menuerne sammensætter tjenerne hos Restaurant Anker vinmenuer. De svinger meget i kvalitet, men der er gode vine på flaske. Vil du hellere selv gå opdagelse i vinkortet, er der et pænt udvalg. Øl og sodavand samt varme drikke er der også.
Stemningen
En flottere beliggenhed er svær at finde, og samtidig er restaurant Ankers maritime udsmykning stilfuld. Belysningen er god og akustikken perfekt. Man sidder komfortabelt, og der er dækket op med levende lys. Beliggenheden ud til vandet er smuk, og om sommeren er bordene udenfor svære at få fat i. Personalet er venlige. Hos Anker har de mulighed for at tage store selskaber ind, så har du en fest, der skal holdes, er muligheden her.
Prisniveau
Hos Anker holder de prisen i et leje, hvor de mener at de fleste kan være med. Men der er ikke udpræget value for money her. De enkelte retter starter ved 100 kr. per person, menuerne koster fra 222 kr. for to retter og til 444 kr. for 4 retter.