Restaurant Anker

Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C +45 89 80 78 98

I Nordhavnen på Fiskerivej 12 ligger Restaurant Anker. Her er fiskene for det meste friske og udsigten er helt fantastisk. Arkitekturen er moderne. En kombination af pakhuset i Skagen og et historisk bornholmsk røgeri. Stemningen er unik her.

Se Ankers julefrokost her:

Det er Smag & Slægt, der står bag restauranten. Konceptet er mest fransk, men ikke kun. Fiskene er for det meste friskfanget, ellers er de fra frost. De kan nydes i skønne omgivelser med træskibe, udsigt til Aarhus Ø og lyden af klukkende havvand. Anker er delt op i et brasserie og en gourmet-restaurant.

 

Maden i brasseriet

Det franske køkken er dominerende suppleret af det gode fra de danske farvande. Ud over fisk og skaldyr er der også fine muligheder for en steak eller andre kødretter. 

 

Til frokost består menukortet bl.a af en high-end version af stjerneskud, kutterfangst, østers, okseribeye- Anker anbefaler to retter, som kokkene sammensætter baseret på dagens fangst. Der er også det store skaldyrsfad med bl.a. jomfruhummer, østers, krabbeklør og hummer. Om aftenen er der bl.a en tre- eller fireretters menu som skifter efter sæsonen.

 

Drikkevarer

Til menuerne sammensætter tjenerne hos Restaurant Anker vinmenuer som passer til maden. Vil du hellere selv gå opdagelse i vinkortet, er der et pænt udvalg af både europæiske og oversøiske vine.  

 

Stemningen

En flottere beliggenhed er svær at finde, og samtidig er restaurant Ankers maritime udsmykning stilfuld. Belysningen er god og akustikken perfekt. Man sidder komfortabelt, og der er dækket op med levende lys. Beliggenheden ud til vandet er smuk, og om sommeren er bordene udenfor svære at få fat i. Personalet er profesionelle og venlige. Hos Anker har de mulighed for at tage store selskaber ind, så har du en fest, der skal holdes, er muligheden her.

 

Prisniveau

Hos Anker holder de prisen i et leje, hvor de fleste kan være med. Det er fair priser – især med deres placering taget i betragtning.

Tjek også Anker Gourmet her:

 

Senest opdateret: 09/11/2022 11:11