Restaurant MellemRum
Åbningstider
-
Lukket
•Åbent
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Fredag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Lørdag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
- Søndag• Lukket
-
Mandag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Tirsdag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Onsdag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
Et frirum tæt på åen i Aarhus er præcis, hvad Restaurant MellemRum ved Fredens Torv er. Det er ikke en bistro, men mere en usnobbet restaurant med fokus på den brede gruppe restaurantgæster. MellemRum arbejder ud fra værdierne håndværk, hygge og energi. MellemRum bruger i stedet mange kræfter på at det, de kommer i glassene og på tallerkenerne, er en smagfuld oplevelse hvor der er god value for money.
Maden hos MellemRum
Køkkenstilen er moderne. Det franske køkken kan klart smages, men ikke kun. Her er ingen dogmer, udover råvarerne skal være lokale, og maden skal smage godt og smage af det det er. Kokkene hos MellemRum laver mad på et højt niveau under ledelse af Mikkel Laursen, Årets kok 2016. Der er altid en Menu MellemRum og en Vegetarmenu bestående af fire retter at vælge mellem.
A la carte består af retter som grillede hvide asparges og krogmodnet okse fra ”rydalsgaard” som carpaccio til forret. Til hovedret findes MellemRums cognacflamberede steak af oksemørbrad, som er kendt vidt og bredt, Hopballe Mølle Kyllingebryst som “Crépine” & Dagens fangt menuier stegt med urte blanquette sauce. Oste og søde desserter kan med rette runde aftenen af.
Spis tidligt inden biografen eller teater og få en 3-retters menu sammensat på dagen af MellemRums køkkenchef. Det eneste, du skal gøre, er at være færdig med middagen senest kl. 19.00.
Prisniveau
Generelt får man meget for pengene her. Tre retter koster 450 kr., fire retter 500 kr. Med vinmenuen løber det op i hhv. 750 og 800 kr.. Vegetarmenuen koster 400 og 450 kr. og med vinmenu hhv. 700 kr. og 750 kr.. Kvaliteten af råvarerne er høj, og alt er lavet fra bunden. A la carte retterne går fra 100 kr. for en forret og mellem 210 og 285 kr. for en hovedret. Vælger du at spise tidligt, kan den 3-retters menu fås for 300 kr..
Stemning
Man føler sig velkommen med det samme, man træder ind på Restaurant MellemRum. Det er en restaurant med varme og charme, man ikke kan undgå at holde af. Lokalet har noget boheme over sig og kan minde om en af de bedre, godt gemte franske bistroer. Hyggeligt og rustikt med både nyt og gammelt. Sådan et sted, hvor man møder alle typer mennesker. Usnobbet og langt fra strømlinet. Her er plads til alle, og der er for det meste fuldt hus. Akustikken er god, og der er plads ved og omkring bordene.
Vin/drikke
Vinkortet har en vis rummelighed. Både med hensyn til geografi og prisniveau. Det er spændende vine, og udvalget er fundet med omhyggelighed.