Åben nu
Lukker om 11t 18m

The Open Kitchen

Mindebrogade 5 , 8000 Aarhus C 42 90 99 06

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 23:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
11:00 - 23:00
2.
11:00 - 23:00
3.
11:00 - 23:00
4.
11:00 - 23:00
5.
11:00 - 23:00
6.
11:00 - 23:00
7.
11:00 - 23:00
8.
11:00 - 23:00
9.
11:00 - 23:00
10.
11:00 - 23:00
11.
11:00 - 23:00
12.
11:00 - 23:00
13.
11:00 - 23:00
14.
11:00 - 23:00
15.
11:00 - 23:00
16.
11:00 - 23:00
17.
11:00 - 23:00
18.
11:00 - 23:00
19.
11:00 - 23:00
20.
11:00 - 23:00
21.
11:00 - 23:00
22.
11:00 - 23:00
23.
11:00 - 23:00
24.
11:00 - 23:00
25.
11:00 - 23:00
26.
11:00 - 23:00
27.
11:00 - 23:00
28.
11:00 - 23:00
29.
11:00 - 23:00
30.
11:00 - 23:00
1.
11:00 - 23:00
2.
11:00 - 23:00
3.
11:00 - 23:00
4.
11:00 - 23:00
5.
11:00 - 23:00

 

Hos The Open Kitchen på Mindebrogade nær ved åen finder du en seafood- og steakrestaurant med 80 siddepladser indenfor og 25 udenfor. I det åbent køkken kan du følge med i madens tilberedelse, og der er kælet for både maden og indretningen. Kokkene kan deres kram, og restauranten er blandt de bedste, når vi taler value for money.

 

Maden

Menukortet rummer retter, som spænder fra steaks til friskfanget fisk og skaldyr. Råvarerne kommer fra lokale leverandører. Menuerne skifter jævnligt alt efter sæsonens råvarer.

 

Af forretter kan der nævnes hummersuppe, carpaccio, tatar eller grillede jomfruhummere med urtesmør og toast. Hovedretterne er delt op i steaks og fisk og skaldyr. Af steaks kan du bl.a. vælge mellem oksemørbrad, ribeye eller striploin fra Uruguay. Der er også tatar, burger eller svinekæber. Desserterne skifter også, men der er os bekendt altid en osteservering. Deres friterede camenbert er høj klasse og et hit. 

 

Fisk og skaldyr

6 stk. grillet jomfruhummer, urtesmør, grillet citron og sprød toast er ofte at finde på menukortet. Derudover dagens skindstegte fisk med blomkålskroketter, grillet hjertesalat og hollandaise.

 

Sides

Du kan supplere med sides og sauces som grove fritter med spicy aioli, en ​​tomatsalat med rødløg og oliven eller ​​grillet padrons med Gammel Knas. 

 

Kokkens anbefaling eller sammensæt selv

Hver dag har kokken sammensat en treretters menu, så du skal ikke tage stilling til andet end, hvordan din bøf skal steges. De sætter også to glas vin til. Vil du hellere selv sammensætte din to- eller treretters menu ud fra menukortet, så er det også muligt. 

 

Vin/drikke

Vinkortet er overskueligt. Der er tre glas af hvid-, og rødvin samt et rosévin. Ellers er det hele flasker. Ud for retterne er anbefalet, hvilken vin restauranten anbefaler. På ølsiden er udvalget heller ikke stort, men der er Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg Blanc, Grimbergen og Jacobsen. Der er også diverse sodavand på flaske. 

 

Stemningen

Du træder ind i en flot, lys og rustik restaurant indrettet i et stilrent, nordisk design. Sofaerne er mørkeblå og matcher fliserne i køkkenet. Stolene er behagelige og i cognacfarve. Stemningen er afslappet og nede på jorden. Her er plads til både store og små selskaber. Betjeningen har et smil på læben og er imødekommende.

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04