Slap Af

Studsgade 8 , 8000 Aarhus C 86 18 18 14

Latinerkvarteret i Aarhus er kendt for sin gode stemning og vibrationer. Restaurant Slap Af er en lille oase i det pulserende liv i Studsgade. En hyggelig og afslappende restaurant om dagen og aftenen, der bliver cocktailbar hen på aftenen, og i weekenden holder de åbent, til sidste gæst forlader restauranten. Konceptet er god, hjemmelavet mad til en pris, som alle kan betale. Her er kvalitet og atmosfære i højsædet.

 

Maden

Hos Slap Af opererer de med et koncept de kalder Ugens menu. Her skal du ikke forholde dig til menukortet, men lade kokken sammensætte en menu på 3 retter, der skifter hver uge. Her er fokus på det gode håndværk af høj kvalitet og friske råvarer. 

 

Sammensæt selv din menu

Du kan også vælge frit fra menukortet og sammensætte din menu. Her er noget for enhver smag. Forretterne byder bl.a. på Slap Af tatar eller carpaccio. Hovedretterne på ribeye, frilandskylling, fisk eller burger, mens desserterne er Gateau Marcel eller creme brulee. Der er også sides som fritter, cæsarsalat og et par børneretter.

 

Vin/drikke

Slap Af har ikke jordens største vinkort. Her serveres for det meste husets vin, hvor priserne er holdt i den lave ende. Der er til gengæld et godt udvalg af cocktails, og også bobler, øl, kaffe og sodavand. 

 

Stemningen

Som navnet antyder, er omgivelserne afslappende. Slap Af gør deres ypperste for at præsentere et stille og roligt miljø. Betjeningen er jordnær, og selvom restauranten ofte er fyldt, tager betjeningen sig tid til gæsterne og har styr på bestillingerne. 

 

Prisniveau

Slap Af holder priserne nede. Du får meget for pengene. Det er billigt med en 3-retters menu, som du selv vælger til 299 kr. i hverdagene. Vær opmærksom på, der kan være tillægspriser på nogle af retterne. Drikkevarerne er også til at betale. Et glas vin står til 69 kr..

 

Senest opdateret: 10/11/2022 10:11