VACA

Mejlgade 17, 8000 Aarhus C 92 90 08 06

VACA er en mindre restaurantkæde, som lige nu består af 5 restauranter fordelt rundt i Danmark. På hjørnet af Mejlgade og Graven ligger den aarhusianske Vaca. Det er et takeawaykoncept med hurtige og lækre mexicanske smagsoplevelser på den sunde og fingernemme måde. Grundtanken hos Vaca er, at man godt kan spise takeaway i hverdagen uden at gå på kompromis med kvalitet og madglæde. 

 

Mexicansk fingerfood

Vaca har skabt et takeaway-koncept, hvor kvaliteten er høj, menuen kreativ og nytænkende, og hvor maden inviterer til samtale. For at øge smag og friskhed samler de maden på stedet.

 

Inspirationen hentes fra det mexicanske køkken, som Vaca nyfortolker med friske, danske råvarer. På menuen finder du bl.a. tomatiseret krydderflæskesvær, bløde tortillaer og salsa lavet af friske tomater og krydderurter.

 

Udvalget på menukortet er bredt. Seks burritos og fem tacos, hvor der vælges mellem mexicansk kødsovs, kylling, langtids braiseret gris, langtids braisere oksekød, falafel eller tempurakylling. Derudover er der chili con carne, nachos bowl, ensalada og grillet quesadilla samt forskellige menuer. En Clasico burrito består af med mexicansk kødsovs, bønner, ris, salat, tomatsalsa, Goudaost, sprøde løg, cremefraiche og koriander. 

 

Drikkevare

Prøv en af de velsmagende læskedrikke med ingredienser som citron, ingefær og lime. Der er også hjemmelavet sodavand, to tequila, to cocktails; Margarita og Pahito samt en enkelt slags øl. 

 

Fokus på indpakningen

Retterne pakkes enkeltvis i mindre bakker. På den måde er maden stadig frisk, når du er klar til at servere den. Så kan du anrette de enkelte ingredienser, som du har lyst, i de skåle eller på det sted, der passer til dit dagshumør og din smag. Der er styr på det i den lille takeaway. Du kan følge med i madlavningen i det åbne køkken og indtage din mad ved træborde og bænkesæt, med mindre du tager maden med hjem. 

 

Prisniveau

En burrito eller en platos kan du få fra 79 til 89 kr., taco står fra 39 til 42 kr.. Det er fair priser for velsmagende mad af gode råvarer. Studerende får 10% rabat, og der er altid tilbud at finde. Fx. får alle studerende lige nu en VACA lunchbox til kun 38 kr., der er sprængfyldt med mexi-lækkerier og perfekt til at tage med på farten.

 

LÆS OGSÅ:

Mangler du en pizza i Aarhus, så tjek den her ud:

Zócalo – det mexicanske indslag i Markedshallen

Senest opdateret: 17/02/2023 05:02