Af mindre retter er der vietnamesiske, friske sommerruller kaldet Bánh Tráng Cuon eller vietnamesisk sandwich, Bánh Mì, som er en sprød fransk baguette med speciel marineret kød efter vietnamesisk opskrift. Der er også stegte Wontons pakket med marineret kylling og kongerejer, ingefær og hjemmelavet sauce som tilbehør.
De større retter med og uden kød
En klassiker er vietnamesisk oksekødssuppe med tyndskåret oksefilet, risnudler, ingefær, forårsløg, stjerneanis, bønnespirer, basilikum, lime og chili og hoisinsauce. Der er også flere større salater fx Bún Thịt Gà i kylling med risnudler, grillet marineret kylling med østerssauce, citrongræs, sesamfrø, peanuts, salat, bønnespirer, friske urter og fiskesauce eller Cơm Vịt med jasminris med grillet andesteg, champignonsovs, grøntsager, bønnespirer, syltede gulerødder og friske urter.
Til vegetarer og veganere er der et pænt udvalg af Bánh Mì, rispapirruller, salat med tofu og madpandekager.
Drikkevarer
Hos Viet Food Street Kitchen laver de selv nogle af drikkevarerne. Prøv en hjemmelavet lemonade med friskpresset lime med mynte, avo. shake med avocado, kondenseret og økologisk mælk, sportsjuice med friskpresset gulerod, appelsin, æble, citron og ingefær, eller snup en af de klassiske sodavand som Coca Cola eller Fanta Exotic. Der er også øllen Saigon og kaffe.
Stemningen
Viet Food Street Kitchen tager imod gæsterne i et lyst lokale, som er minimalistisk indrettet og virker indbydende. Betjeningen er smilende og nede på jorden. Der er ikke mange pladser, og man sidder tæt, men det er en del af charmen.
Prisniveau
Det er smagfuld og frisklavet mad til en god pris, men dog ikke de største portioner. Der er retter fra 59 kr. for otte vietnamesiske stegte vegetar miniforårsruller og op til 129 kr. for com vit, der er jasminris med grillet andesteg, champignonsovs, grøntsager, bønnespirer, syltede gulerødder og friske urter.
Catering
Viet Food Street Kitchen tilbyder catering til forskellige arrangementer fra 10 kuverter.