Keramikudstilling

Unika keramik – den perfekte gave

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Du skal til fødselsdag, og endnu engang er du løbet tør for gaveideer til fødselaren. Det kan også være svært år efter år, at finde på nye spændende, personlige og brugbare gaver. Vi kender det selv. Men vi har en helt genial ide til din næste gave – se mere på nyheder i København.  

 

Der er ikke noget som en personlig gave, og det kan derfor være en perfekt gave, hvis du har tid til at sætte dig ned og lave et stykke unika keramik til fødselaren, så vedkommende får en ting, som du kan være sikker på, at ingen andre har netop dette unika af et værk. 

 

Det er muligt flere steder i Danmark, og især i København er der mange kreative værksteder, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med unika keramik og selv har mulighed for at udforme dine egne skåle, kopper, tallerkener og meget andet. 

 

Unika keramik har den fordel at det kan laves personligt til præcis den som modtager gaven. Hvis vedkommende er til det lidt unikke, originale keramik, så kan du modellere noget keramik som er helt specielt, skævt og spændende. Det er også muligt at dreje keramik, så din unika keramik bliver mere symmetrisk, og du kan stadig male, og forme denne specielt. 

 

Få adgang til et kreativt værksted

Men hvor skal du lave denne gave og unika keramik? Det har vi en varm anbefaling til. Det er et kreativt værksted i København, som huser 4 forskellige værksteder under ét tag. Du kan her både lave keramik, strikke, smykker, maling og andre kreative discipliner. Der er rig mulighed for at udfolde sig, og det er uanset niveau. 

Er du til asiatisk mad, så tjek guiden her:

Du kan blive medlem gennem deres abonnementsløsning, hvor du får adgang til alle værkstederne i alle åbningstiderne, så du kan komme og gå. Du kan derfor både arbejde på flere projekter og komme tilbage til din unika keramik, som du er i gang med at skabe.

 

Med denne adgang og dette medlemskab kan du både få adgang til kurser, temaforløb og vejledning og inspiration fra professionelle kunsthåndværkere, som glædeligt deler ud af deres tips og tricks. Du kan sagtens skabe dit helt eget unika keramik, selvom du ikke har været keramiker i flere år. Hjælp er der at hente. 

 

Det gode ved, at de har samlet 4 værksteder i ét, er at du kan bevæge dig rundt mellem kunst disciplinerne og prøve lidt forskelligt af, eller hvis du er træt af at sidde med dit stykke unika keramik, kan du hoppe ned forbi strikke værkstedet og påbegynde en lille strik hue eller lave dine egne øreringe, halskæder, ringe og diverse smykker. 

 

Du kan også tænke ud af boksen og brodere, upcycle gammelt tøj ved at sy perler eller andre dekorationer på. Det er kun fantasien, som sætter grænser. 

En god pizza i Åbyhøj: