Malling Kro set udefra torvet

Malling Kro: Boeuf Bourguignon ad libitum og Beaujolais

Af Redaktionen,

 

Vi går fuld fransk efterår. Gryden simrer. Boeuf Bourguignon ad libitum. Dyb smag. Blød sauce. Kartofler der giver ro i sjælen. Tag veninden. Tag naboen. Tag appetitten med en tur på den gamle kro.

I glasset står Beaujolais på række. Tre flasker. Tre personligheder.

  • Morgon Côtes du Py 2022 fra Château Grange Cochard. Mørk frugt. Granit. Seriøs charme.
  • Morgon 2024 fra Marcel Lapierre. Silke i munden. Ren saftighed. Kultklassiker.
  • Beaujolais En Besset 2023 fra Domaine de Fa. Energi. Florale noter. Frisk syre. Perfekt til gryden.

Vi dækker op ved langbord. Der er lys. Der er varme. Der er snak hen over gryderne. En aften hvor glassene klirrer. Og hvor du får lyst til at sige bon appétit bare fordi.

Det praktiske

Dato: Torsdag 20. november.
Tid: Kl. 18.30.
Sted: Malling Kro, Stationspladsen 2, 8340 Malling.

Book bord hos Bichel Vine eller Malling Kro. Skriv til dem eller ring. Vi ses til boeuf og Beaujolais.

 

Se mere om vin her