Toki Sushi – Randersvej

Randersvej 19, 8200 Aarhus N 42 95 94 44

Toki Sushi åbnede sin første sushi-takeaway i 2019. Den ligger på Randersvej ved Stjernepladsen. Kokkene har stor erfaring, og der anvendes friske og lokale råvarer med kreativitet for øje. Toki Sushi drives af parret Ton og Sophie, og målet er at give gæsterne smagsoplevelser til overkommelige priser. På trods af navnet har Toki Sushi andet end sushi.

 

Maden

Det er japansk mad, vi har med at gøre, og der er god variation i udvalget. Frisk-rullet sushi, japansk inspirerede retter, hjemmelavede snacks og desserter. Løbende udvikles menukortet alt afhængigt af sæsonen, hvorfor der også tilføjes nye varianter af sushi og bowls.

 

Sushi 

Hos Toki Sushi – Randersvej har de sammensat nogle menuer, så det er let at vælge. Der er Simple choise med 12 stk., Green choice med 13 stk., Salmon lover 14 stk. og Toki choice 19 stk.. Der er også et par Deluxe menuer. Har du selv sushifavoritter og vil sammensætte din egen menu, er der et pænt udvalg. 

 

Toki Bowls og Bao

De serveres alle med sushiris, dressing og frisk salat. Skal der mere til, kan du gå et niveau op og tage en stor bowl med ekstra kød og ris. Udvalget består af fem forskellige. Her vælger du enten marineret and eller oksemørbrad, spicy teriyaki kylling, rå laks eller crispy kalkun og spejlæg. Bao er også en mulighed. Her er fire forskellige. 

 

Drikkevarer

Øludvalget består af asiatiske varianter. Her er bl.a. Asahi, Sapporo og Iki Yuzu. Der er også husets vin, japanske sodavand og almindelige sodavand som Coca Cola, Sprite og Fanta. 

 

Atmosfæren

Toki Sushi på Randersvej ligger i en høj kælder i en boligblok og gør opmærksom på sig selv ved sorte/hvide skilte. Det er mest af alt et takeaway. Når du træder ind, finder du en meget nede-på-jorden stemning. Her er ro og behageligt. Betjeningen er venlig og imødekommende. 

 

Prisniveau

Det er fair priser for velsmagende mad. Sushimenuerne koster fra 105 kr. for 12 stk. og op til 255 kr. for sushi for 2 med 30 stk.. Toki Bowls koster fra 69 kr. og op til 85 kr..

 

 

Senest opdateret: 07/04/2024 09:04