Letz Sushi i Guldsmedgade set udefra

Husker du Letz Sushi i Guldsmedgade? (Lukket permanent)

 

På kanten af det hyggelige Latinerkvarter i Guldsmedgade lå en af Letz Sushis 21 danske filialer i smukke, lyse lokaler. Sushi af høj kvalitet var konceptet, og det blev tilberedt i det åbne køkken. Her var fokus på bæredygtighed, 100% certificeret fisk og økologiske råvarer. Den frisklavede mad kunne indtages på stedet eller som takeaway. Der lå også en filial i M.P. Bruuns Gade og en på Aarhus Ø, hvilket gav aarhusianerne flere muligheder for at nyde Letz Sushis lækre retter.

 

Letz Sushi lukkede alle sine restauranter i foråret 2024

 

Varieret menukort

Med sloganet “Sushi til alle” satte Letz Sushi fokus på bæredygtighed og bekæmpelse af overfiskeri. Derfor var der flere danske arter i udvalget. Menukortet var stort og alsidigt, så der var noget for enhver smag. Fokus var på det vigtigste: nemlig sushien. Råvarerne var friske og nøje udvalgt for at sikre den høje kvalitet. Der var et bredt udvalg af forskellige typer sushi, som både tilfredsstillede traditionelle smagsløg og dem, der søgte nye smagsoplevelser.

 

Sushi hos Letz Sushi i Guldsmedgade

 

Nye smagsvarianter

Maden var spændende, da køkkenet var eksperimenterende og fremstillede nye smagsvarianter. Køkkenet mestrede de klassiske nigiri, maki, sashimi og inside-out og havde adskillige vegetariske og veganske serveringer samt mange grønne startere som Wakamesalat, edamame og miso. Letz Sushi tilbød også menuer tilpasset smag og antallet af medspisere. Hver måned kunne kunderne glæde sig til nye sæsonbaserede retter, som blev udviklet af Letz Sushis kreative kokketeam.

 

Her ser du lidt sushi hos Letz Sushi i Nicolinehus

 

Også andet end fisk hos Letz Sushi 

Havde man lyst til andet end sushi, fandtes der bowls og mad som teriyaki kylling og chili con carne til landkrabberne samt børnemenuer og et par desserter til at runde middagen af med. Bowls blev lavet med samme omhu som sushien og tilbød et sundt og nærende alternativ. De var sammensat af friske grøntsager, ris og kvalitetsprotein, som gav en balanceret og tilfredsstillende måltid. Dessertsiden omfattede lækre japanske søde sager, såsom mochi is og matcha cheesecake, som gav en perfekt afslutning på måltidet.

 

Drikke

Der var et fint udvalg af danske og japanske øl, et mindre, tilpasset vinkort og sake. Derudover fandtes læskedrikke som Yuzu lemonade, økologiske sodavand og ginger beer til takeaway. Drikkevarerne var nøje udvalgt for at komplementere smagene i sushien og de øvrige retter. For dem, der ønskede en alkoholisk drik, var der mulighed for at vælge mellem forskellige typer sake, som blev serveret på traditionel vis og tilføjede en autentisk japansk oplevelse til middagen.

 

Stemningen

Lokalerne var lyse, indbydende og havde højt til loftet. De havde i japansk stil indrettet sig minimalistisk og rummeligt med åbent køkken. Personalet havde styr på håndværk og detaljer og var imødekommende og effektive. Man kunne også nyde maden udenfor, hvis vejret tillod det. De store vinduer gav et dejligt lysindfald og skabte en behagelig atmosfære, hvor kunderne kunne slappe af og nyde deres måltid. Der var en afslappet og venlig stemning i restauranten, som gjorde det til et perfekt sted for både en hurtig frokost og en hyggelig middag.

 

Letz Sushi i Guldsmedgade

 

Prisniveau

Sushi var ikke billig spise. Hos Letz Sushi havde de dog holdt priserne moderate, når man tænkte på bæredygtighed, økologi og kvalitet. Priserne afspejlede den høje standard på råvarerne og den omhu, der blev lagt i tilberedningen. En typisk måltid hos Letz Sushi kunne koste mellem 100 og 200 kr., afhængig af valget af retter og drikkevarer. Det moderate prisniveau gjorde det muligt for en bred vifte af kunder at nyde lækker sushi uden at sprænge budgettet.

 

Bæredygtighed og miljøansvar

Letz Sushi havde et stærkt fokus på bæredygtighed og miljøansvar. De brugte kun fisk fra bæredygtige kilder og arbejdede aktivt på at reducere deres miljøpåvirkning. Alle deres emballager var miljøvenlige og kunne genbruges eller nedbrydes. De støttede også lokale initiativer og projekter, der arbejdede for at beskytte havmiljøet og fremme bæredygtige fiskerimetoder. Dette engagement i bæredygtighed gjorde Letz Sushi til et populært valg blandt miljøbevidste kunder, der ønskede at nyde god mad med god samvittighed.

 

Samlet set tilbød Letz Sushi i Guldsmedgade en fremragende spiseoplevelse med fokus på kvalitet, bæredygtighed og variation. Deres store udvalg af sushi, bowls og andre retter, sammen med det venlige og kompetente personale, gjorde det til et sted, hvor kunderne følte sig velkomne og værdsatte. Det lyse og indbydende miljø, kombineret med den høje standard på maden, gjorde Letz Sushi til et foretrukket valg for mange aarhusianere og besøgende.

 

LÆS OGSÅ:

Oversigt over brunch i Aarhus her:

Husker du Soya 2 i Vestergade?

Husker du Flame Burger på Tørv? (Lukket permanent)