Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade set udefra

Husker du Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade?

 

 

Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade lukkede uden varsel omkring september 2018, efter kun to år i Aarhus. De lukkede bare over natten, og hvorfor de gjorde det, fandt vi aldrig ud af. Men gæsterne eller kunderne blev færre og færre, hvilket nok var årsagen.

 

Tommi’s Burger Joint på Jægergårdsgade 57 i Aarhus var en del af den islandske burgerkæde, som blev kendt for sin “no nonsense” tilgang til burgere. Kæden fokuserede på enkelhed og kvalitet uden at gå på kompromis med smagen. Afdelingen i Aarhus åbnede i juni 2016 og tiltrak både lokale og besøgende med deres klassiske og på det tidspunkt anderledes burgere. De blev i øvrigt serveret til rimelige priser. En cheeseburger kostede eksempelvis 79 kr., og der blev også tilbudt vegetariske alternativer, hvilket gjorde stedet populært blandt forskellige målgrupper.

 

En af de mest populære tilbud var deres “Offer of the Century”, hvor gæster kunne få en burger, pommes frites og sodavand for kun 94 kr. Dette tilbud var en fast favorit og bidrog til stedets tiltrækningskraft. Ved åbningen af restauranten var der stor interesse, og på selve åbningsdagen blev der uddelt gratis burgere, hvilket resulterede i lange køer og skabte ekstra opmærksomhed omkring stedet.

 

Var hypet ud over det sædvanlige

Tommi’s Burger Joint havde også filialer i andre storbyer. Kæden opnåede en næsten kultstatus takket være deres enkle, men velsmagende burgere og deres afslappede atmosfære. I Aarhus lå restauranten på Jægergårdsgade, som var kendt for sit trendy og gastronomisk interessante miljø. Området, og især Frederiksbjerg, udviklede sig de seneste år til et sted man skulle besøge, og Tommi’s Burger Joint var med til at styrke dette ry.

 

Restauranten var indrettet i en afslappet, urban stil, der passede godt til Frederiksbjergs stemning, og gæsterne kunne forvente en uformel, men venlig service. Tommi’s fokus på kvalitet, enkelhed og gode råvarer gjorde det til et populært valg blandt burgerelskere i Aarhus, men desværre lukkede stedet i 2018, og det er ikke længere en del af byens madscene.

 

Se billederne fra Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade 

Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade lukkede uden varsel omkring september 2018

 

En burgermenu hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

En burger hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

Man kunne selv pimpe sin burger hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

Bollen her er ikke god - Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

Lidt dip hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

Gæster hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

Endnu en burger hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

 

Sådan ser en burger ud som er bidt af hos Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

 

LÆS OGSÅ:

Husker du LA Tequila Bar i Aarhus?