PR-FOTO: Comwell Kellers Park vinder 'Årets spa' ved Danish Beauty Award 2024

Comwell Kellers Park vinder prisen som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

 

Comwell Kellers Park er blevet kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024, et anerkendt prædikat i den danske skønheds- og spa-branche. Dette prestigefyldte trofæ blev tildelt Comwell Hotels’ jyske spahotel i Børkop, som ligger i idylliske omgivelser nær Vejle, ved en ceremoni fredag aften i Tivoli Congress Center 

 

Hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning modtog prisen på scenen og udtrykte deres glæde og taknemmelighed. I sin takketale fremhævede Maria Munkebo især hotellets medarbejdere: “Jeg er meget stolt over at modtage prisen som Årets Spa i selskab med så kvalificerede konkurrenter. “Det havde ikke været muligt uden vores medarbejderes dedikerede indsats og store ekspertise, som gør en kæmpe forskel hver eneste dag og skaber enestående oplevelser for vores gæster,” sagde hun. Maria Munkebo tilføjede, at Comwell er kendt for sit fremragende værtskab og nærvær, som bidrager til den fulde oplevelse for gæsterne, der ofte vender tilbage. “Vores spa-medarbejdere fortjener en stående applaus for deres fantastiske indsats,” afsluttede en begejstret hotelchef.

 

Forkælelse af krop og sind

Comwell Kellers Park tilbyder en revitaliserende oase for dem, der søger ro og velvære. Med fokus på forkælelse af både krop og sind, integrerer hotellets spa naturen i sine tilbud, hvor gæsterne kan nyde udsigten til sø og park, udendørs boblebade og naturlige skønhedsprodukter. “Vores mission er at forkæle både det ydre og det indre hos alle, der træder ind i vores spa, og denne pris bekræfter, at vi lykkes med at være et tilflugtssted for afslapning og fornyelse,” fortæller spachef Lise Grønning.

 

PR-FOTO: Comwell Kellers Park vinder 'Årets spa' ved Danish Beauty Award 2024

PR-FOTO: Comwell Kellers Park vinder ‘Årets spa’ ved Danish Beauty Award 2024

 

Danish Beauty Award 2024 blev afholdt den 19. april og markerede det 18. år i træk, hvor branchen hyldes gennem disse priser. Comwell Kellers Park stod i skarp konkurrence med andre nominerede som Comwell Borupgaard, Hotel Vejlefjord, AIRE Ancient Baths Copenhagen og Scandic Spectrum i kategorien ’Årets Spa’.