Cafébord

Følg disse tips, når du skal finde det rette cafébord til cafeer og restauranter

Dette indhold er sponsoreret

 

Når du skal finde det rette cafébord til en café eller restaurant, er der en række ting, som du bør overveje. Du skal naturligvis tage højde for dit budget, men der findes heldigvis forskellige muligheder i forskellige prisklasser; dette afhænger typisk af ting som størrelse, materiale og udseende. Find inspiration i denne artikel.

 

Bordsstørrelse: Vælg en bordsstørrelse, der matcher pladsen, der er tilgængelig

Det er vigtigt at vælge et cafebord i en bordsstørrelse, der passer til lokalerne og den plads, der er til rådighed. Du skal også tænke på det forventede antal af gæster, så du kan være sikker på, at der er bordpladser nok i de mest travle perioder. Bordstørrelsen afhænger i høj grad af formen på bordet. Her kan det være, at et rundt bord er et bedre valg for din café eller restaurant end et firkantet eller aflangt bord. Det er også en god idé at tage højde for, at der skal være plads til at servere maden på bordene, uden at der bliver pladsmangel.

 

Bordmateriale: Overvej materialer som træ, metal eller plastik

Træ er et klassisk og stilfuldt materiale, som kan give en varm og hyggelig stemning i en hvilken som helst café eller restaurant. Det kan fås i forskellige træsorter, farver og overflader, så du kan matche det helt perfekt med indretningen. Metalborde har ofte et mere moderne udtryk, da de typisk har en glat overflade og forbindes med noget mere rustikt. Plastikborde er ofte billigere end andre borde, men de har dog ikke samme holdbarhed som træ eller metalborde. De kan dog være gode til at skabe et unikt look i restauranten – f.eks. hvis det skal have charmen og sjælen som på et gadekøkken i Asien.

 

Farver og mønstre: Vælg farver og mønstre som passer til indretningen

Indretningen på en café eller en restaurant har meget at sige, for det er denne, der er med til at skabe den helt rette stemning. Her skal valg af farver og pyntegenstande gå op i en højere enhed, og dette skal borde og stole passe til. Caféborde kan anskaffes i mange forskellige farver og med dertilhørende farverige detaljer. Hvis du har en helt enkelt stil, kan et klassisk sort eller gråt bord være det rette valg. Hvis din café eller restaurant er inspireret af et andet land, kan det være en god idé at overveje borde og stole, der har både stil og stemningen, som matcher dette land og den generelle stemning; eksempelvis borde med forskelligfarvede mosaikfliser, hvis det skal være spansk eller italiensk.

 

LÆS OGSÅ:

Få det fulde overblik og find den bedste oliesprayflaske