City Towers i Aarhus

City Towers: Comwells Aarhus-byggeri på 15 etager er skudt i gang 

 

 

Opførelsen af det storslåede 15-etagers byggeri i Aarhus er nu officielt igangsat og markerer begyndelsen på en spændende rejse mod at skabe et nyt landemærke i byens skyline.

 

Dagens begivenhed, hvor det første spadestik blev taget til Comwell Aarhus’ nye hoteltårn, var en festlig anledning. Dette nye tilskud til Aarhus’ hoteludbud vil ikke blot tilbyde 161 moderne og indbydende værelser, men også en række unikke faciliteter, der vil bidrage til at styrke Aarhus som et attraktivt rejsemål. Vi har fået nedenstående tegninger af Comwell. 

 

Comwell og City Towers i Aarhus

 

City Towers bliver helt unik

Det nye hoteltårn forventes at stå færdigt omkring årsskiftet 2026/2027 og vil ikke kun være et sted for rejsende at hvile hovedet, men også et samlingspunkt for oplevelser og begivenheder. Med en skybar og restaurant på de øverste etager samt en imponerende tagterrasse vil gæsterne kunne nyde en enestående udsigt over hele byen, mens de nyder kulinariske lækkerier og gode selskaber.

 

 

Foruden de 161 værelser vil tårnet også rumme fire suiter og 10 langtidslejligheder, der giver mulighed for forskellige opholdsformer og behov. Og med topmoderne møde- og konferencefaciliteter på første etage vil hotellet tiltrække både forretningsrejsende og selskaber, der ønsker det perfekte sted til deres arrangementer.

 

Skybaren på City Towers i Aarhus

 

CEO i Comwell Hotels, Peter Schelde, udtrykte sin begejstring over projektets start og understregede betydningen af at imødekomme gæsternes behov og skabe en positiv indflydelse på byens liv. Samarbejdet mellem Comwell, HL Ejendomme og Nordstern er en fortsættelse af en vellykket alliance, der deler en fælles vision om at skabe et unikt og kvalitetsbevidst miljø til gæster og lokale.

 

City Towers er en del af Comwell på Værkmestervej

 

Comwell Aarhus’ nuværende placering på Værkmestergade har allerede etableret sig som et centralt knudepunkt for både internationale og lokale besøgende. Med denne udvidelse vil hotellet yderligere styrke sin position som et flagskib for gæstfrihed og service i byen.

 

Indretningen af City Towera

 

Alt i alt tegner fremtiden lys for Comwell Aarhus, der med det nye hoteltårn bringer endnu flere muligheder og oplevelser til både gæster og lokalsamfundet. Med en stærk forpligtelse til kvalitet og gæstetilfredshed vil projektet sætte nye standarder for hoteloplevelser i Aarhus og videre.