Her ser du en Cocio på Burger King

Burger King i samarbejde med Cocio: En dansk klassiker bliver fast på menuen

 

Burger King lancerer nu med stolthed Cocio på deres menu, hvilket giver danskerne en ekstra grund til at besøge deres restauranter. Den ikoniske chokolademælk kan nu nydes i en forfriskende, iskold udgave på tværs af alle Burger King-lokationer i landet. Den her introduktion åbner dørene til en ny æra af smagsoplevelser, hvor danskerne kan kombinere deres favorit fastfood med den elskede klassiker: Bøfsandwich med Cocio!

 

På høje tid

Den spændende tilføjelse af Cocio til Burger Kings menu er en milepæl for chokolademælk-entusiaster og tilhængere af den klassiske danske ret. Bøfsandwichen med remoulade har længe været en populær favorit, og med tilføjelsen af en iskold Cocio, bliver denne kombination endnu mere uimodståelig vil nogen helt sikkert mene.

 

“Vi er utroligt begejstrede for lanceringen af Cocio på vores menu. Bøfsandwichen med remoulade er en sand dansk klassiker, som vores gæster allerede har taget godt imod. Vi er sikre på, at den forfriskende smag af Cocio vil supplere retten perfekt og give vores gæster en endnu bedre spiseoplevelse. Vi glæder os til at servere denne ikoniske duo for danskerne,” udtaler Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig hos Burger King Danmark.

 

Den danske burger

Burger King har netop præsenteret deres nye Bøfsandwich XL, der repræsenterer et spændende møde mellem amerikansk fastfood og dansk kultur. Nu kan denne smagsoplevelse nydes med en forfriskende Cocio ved siden af, der fuldender måltidet på den mest forførende måde. To historiske mærker mødes endelig på den danske madscene. Både Cocio og Burger King har rødder tilbage i 1950’erne og har siden da markeret sig som ikoner inden for deres respektive kategorier. Nu, godt 70 år senere, forenes disse to brands for første gang på Burger Kings menu i Danmark.

 

Men hvad er historien bag den berømte kombination af saftig bøfsandwich og kølig chokolademælk? Ifølge Burger King stammer denne velkendte tradition fra USA.

 

“I USA har det været en tradition siden 1950’erne at nyde en milkshake til sin burger. Den kølige og søde drik tilfredsstiller den søde tand og renser ganen, så den er klar til det næste bid. Vores bøfsandwich byder på en kombination af salt, skarphed og syrlighed, og her afrunder en Cocio perfekt smagsoplevelsen,” slutter Marcus Voldum med et smil.

 

Bøfsandwich sammen med den danske Cocio er på mange områder et godt match.

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Restaurant Sylt i baggården? (Lukket permanent)