Her skænkes der julevin op i glasset

Julefrokost med et twist – her er de bedste ideer

Dette indhold er sponsoreret

 

Julefrokosten er en hyggelig tradition, hvor man samles med familie, venner eller kolleger for at spise god mad sammen. Men det er ikke altid, at julefrokosten skal være lige så traditionel, som den plejer. Hvis du gerne vil give den et twist, så er der masser af steder, hvor du kan søge inspiration. Du kan booke en julefrokost med underholdning eller måske en julefrokost med vintersæsonens mad fra andre lande.

 

Glem den traditionelle  – hold i stedet en festlig og anderledes frokost med masser af underholdning!

En julefrokost behøver ikke at være kedelig og traditionel. Du kan sagtens holde en festlig frokost, der er anderledes, så både voksne og børn underholdes. Det kan eksempelvis være, at I laver en skattejagt for børnene, mens de voksne hygger sig med et brætspil eller lignende. Eller I kan have et tema for frokosten, hvor alle kommer udklædt. Dette giver også mulighed for at have sjove indslag undervejs i frokosten. Hvis man ikke selv har lyst til at stå for det hele, findes der også julefrokoster med både mad og professionel underholdning, som man kan booke.

 

Sjov og spas til en alternativ fest

Et alternativt kan for eksempel være en temafrokost, hvor alle gæsterne kommer udklædt som nisser. Eller måske laver man en konkurrence om, hvem der har den bedste Dolly Parton-udklædning. Eksempelvis. Til en mere livlig og anderledes julefrokost, kan man også lægge op til musik og dans. Sådan sikres en festlig aften!

 

Servér anderledes mad, så julefrokostens menu har et twist

Det er også muligt at holde en alternativ julefrokost med fokus på maden, hvor I laver jeres egne julesmåkager eller bager julebrød efter opskrifter, I ikke kender i forvejen. Måske vælger i en madkultur, som ikke er jeres egen, som udgangspunktet for at sammensætte en anderledes julefrokostmenu. Skal det være amerikansk julemad med kalkun og tranebærsauce? Eller en libanesisk mad med tabbouleh og baba ghanoush, en slags auberginedip, med fladbrød og grillet kød? Lad jer inspirere af verdens forskellige køkkener, så julefrokosten også bliver en smagsrejse.

 

Der er mange måder, du kan lave en sjov og anderledes julefest. Det kræver bare lidt ekstra tid og kreativitet at finde på noget unikt. Hvis man ikke selv har tid eller overskud til at arrangere en mindeværdig og anderledes julefrokost, kan man i stedet benytte sig af en professionel arrangør, som allerede har kontakter til catering og eksempelvis sangere eller dansere, som står for underholdningen.

 

LÆS OGSÅ:

Kender du markedet på Ingerslevs Boulevard?

Hvilken type madgæst er du?

Deals – Er det restaurationsbranchens svar på Black Friday?