En pænt høj burger på Amager

Find velsmagende mad på Amager

Dette indlæg er sponsoreret 

 

Er du i tvivl om, hvor du kan finde lækker mad på Amager? I så fald kan du med fordel besøge Restaurant Amagerbro, der serverer lækre burgere med tilbehør. Restaurant Amagerbro er en af Grillen Burgerbars mange restauranter, der kan byde på et stort udvalg af mange forskellige slags burgere. Lyder det som noget for dig, så kan du med fordel læse med her. 

 

Hvad kan du finde på menuen?

Hos Grillen Burgerbar tilbyder de et godt og simpelt tilbud til dig, der består af en burger, fries og dip. Hvis du er i tvivl om, hvilken burger du skal vælge, så kan du afprøve deres ‘FULLY LOADED’, der garanterer en greasy oplevelse. Denne burger er en cheeseburger, der består af en lækker, saftig bøf, karamelliserede løg, bacon, pickles, salat og Grillen’s Mayo. Hvis denne burger ikke er greasy nok, kan du prøve deres ‘THE CHEESY BEAST’, som består af ikke bare én, men hele to bøffer med bacon, ost, syltede rødløg, pickles, cheese sauce og Grillen’s Mayo. Er du ikke så meget til bøffer i din burger, kan du også med fordel prøve deres ‘FRIED CHICKEN’, som består af en friteret kyllingefilet. Hvis du slet ikke spiser kød, har de naturligvis også skabt en burger, der passer til dig. Deres vegetariske udgave hedder ‘THE LOOFAH’ og består af en økologisk friteret svampebøf. 

Husker du den hedengangne Odensesgades Smørrebrød?

 

Restaurant Amagerbro er centralt beliggende 

Restaurant Amagerbro er placeret lige midt i byen, hvorfor det er et oplagt sted at besøge, hvis du er på tur rundt i byen. Restauranten har både åbent til frokost og til aftensmad, og der er rig mulighed for finde parkeringspladser nær restauranten. Skal du en tur ud med vennerne, er det også et oplagt sted at besøge inden en bytur. Faktisk får du ovenikøbet 20% rabat, hvis du er studerende. Du skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort, og så fratrækker de rabatten ved din bestilling. Dette gælder både på take away og i restauranten. 

 

Bestil take away 

Ønsker du at nyde en greasy burger hjemme hos dig selv eller et sted ude i byen, kan du også vælge at få maden som take away. Omkring restauranten finder du nogle skønne naturområder, hvor du har mulighed for at nyde et lækkert måltid mad. Eksempelvis kan du med fordel besøge Englandsparken eller Islands Brygge, som begge er udsøgte steder at hænge ud, særligt på solskinsdage. Nogle gange kan det også være rart bare at nyde maden hjemme på sofaen i afslapningstøj og med en god film fra Netflix. 

Se China Star Grill i Aarhus: