China Star Grill

Stjernepladsen Randersvej 21, 8200 Aarhus N 86 16 05 77

China Star Grill er en fastfood takeaway beliggende på Randersvej ved Stjernepladsen. Det er det traditionelle kinesiske køkken, du finder her. Tilberedningen af maden er hurtig, så råvarernes sunde egenskaber bevares, og ventetiden på maden holdes nede. 

 

Maden 

Af forretter er der supper, hjemmelavet forårsruller med oksekød eller grøntsager samt indbagte rejer, kylling eller løgring. Hovedretterne er med ris eller nudler. Udvalget er pænt stort. Du kan vælge retter med oksekød, kylling, lam, skaldyr og fjerkræ. Derudover er der friske grøntsager og sovs. 

 

Vegetar og specialretter

Som vegetar er der to særlige hovedretter at vælge mellem. Bl.a. stegte friske grøntsager med soyasovs, hvidløg, ingefær og tofu med ris. Der er også otte specialretter som fx stegte tigerrejer med black soya beans, chili, ingefær, hvidløg og peberfrugter.

Skal der lidt ekstra til som mere sovs, flere ris, chili eller rejechips, så kan det tilkøbes.

 

Menuer

To menuer er der også på menukortet. De kalder det for tilbud. En menu med tre retter er bestående af 3 små ruller, indbagte rejer med sur-sød sovs og kylling med karrysovs og grøntsager. De fire retter er med hønsekødsuppe med asparges, indbagte kinarejer med sur-sød sovs, andesteg med grøntsager og oksekød med karrysovs og grøntsager.

 

Atmosfæren

China Star Grill er en lille takeaway i en høj kælder. Den ser ikke ud af meget udefra, men tag et par trin ned, og du bliver mødt af et venligt personale. Der er et par stole, hvor du kan tage plads, mens du venter. Det er de færreste, der bliver og spiser deres mad. 

 

Prisniveau

Det er moderate priser hos China Star Grill. Hovedretterne koster fra 75 kr. og op til 105 kr. for den dyreste ret, der er andesteg med friske grøntsager og soyasovs. Du får mest ud af det, ved at vælge en tre- eller fire retters menu, der koster hhv. 100 kr. og 150 kr.. 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04